Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen termékeket fogyasszak,...

Milyen termékeket fogyasszak, milyen gyógyteákat igyak, hogy kevésbé legyek termékeny?

Figyelt kérdés

Tudom, ez itt nem lesz népszerű.

Nem is tudom, hogy létezik-e ilyen egyáltalán. Sokszor görcsölök azon, h vajon teherbe estem-e, a legkisebb rosszullétnél is ez jut eszembe, pedig párommal rendeltetésszerűen használjuk az óvszert. Tabit nem szedhetek, így az nem opció. Létezik olyan gyógytea, gyógynövény vagy élelmiszer, amitől kevésbé leszek termékeny? Ha van olyan, amitől termékenyebb lesz az ember, akkor gyanítom az ellentéte is létezik :D

Erről a szorongásomról pszichológussal is fogok beszélni persze. Köszi a válaszokat!

2022. febr. 16. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy van ilyen. Illetve ami van az minden másra is káros, egészségtelen.
2022. febr. 16. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
De aztán lehet hogy mégis vannak ilyenek.. :D [link]
2022. febr. 16. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj el egy nőgyógyászhoz, az majd ajánl valamit.
2022. febr. 16. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Kombináljátok az óvszert pld. megszakítással, akkor minimalizálható a kockázat.
2022. febr. 16. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem az elvvel van a baj, hanem azzal, hogy bármi, ami csökkenti a fogamzóképességet az máshol is károkat csinál.

Erre vannak ott a fogamzásgátló tabletták, vagy más klinikailag igazolt eszközök. Kérdezd a nőgyógyászod, használjatok gumit is mellette.

2022. febr. 16. 20:34
 6/7 anonim válasza:
100%
#5 igen, mert a fogamzásgátlóknak nincs semmilyen más mellékhatásuk, nem okozhatnak kárt, igaz?
2022. febr. 17. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Írtam én ilyet?

De igen, akkor rágjon varjúkörömgombát a kérdező, mert ugyanolyan egészséges, mint egy hormontartalmú tabletta... Mondjuk azt inkább vetélésre használták.

Minden készítménynek vannak mellékhatásai de legalább az egyik rizikófaktora jóval alacsonyabb.

2022. febr. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!