Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi tévő legyek ?? Több lent !

Mi tévő legyek ?? Több lent !

Figyelt kérdés
Másfél hete költöztem ide a páromhoz. Míg nem laktunk együtt többször mondta,hogy viszket neki odalent,illetve hogy túrós valami jön neki..hát én gondoltam hogy gombás fertőzése van,de inkább nem mondtam neki. Meg érzem neki hogy mindig büdös,de eddig még nem szóltam. Nem akartam megbántani. Most már vele lakok,másfél hete,első pár napban még nem volt semmi bajom,de egy pár napja,erősen gombás fertőzést kaptam én is. De már szinte megőrülök annyira rossz! Canesten krémmel kenem magam,de eddig még semmi változás. Hogy tudnám ezt elmúlatni? Illetve mi lehetne erre a megoldás hogy ne kapjam el majd újra tőle. Ma finoman tudtára adtam,hogy kenje be ő is magát,a krémmel, nehogy elkapja tőlem...dehát nyilván én kaptam el tőle.
2022. dec. 29. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Mind a kettőtöknek szükséges kezelés, neki nem ártana egy nődoki is.
2022. dec. 29. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Orvosi kivizsgálás!!!

És tanulj meg őszinte lenni Vele!

2022. dec. 29. 18:58
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Gomba, nőgyógyász ad majd tablettát mindkettotoknek, egyszer kell bevenni és jó esetben elmúlik.
2022. dec. 29. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Hogy lehet ilyen igenytelen egy no? Borzalom 🤮

Raadasul en, amikor gombas fertozest kaptam, egy napig alig tudtam elviselni, annyira kellemetlen volt a viszketes, rohantam is a nogyogyaszhoz :D

Nem ertem, neki hogy megy igy.

2022. dec. 29. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Milyen igénytelen?
2022. dec. 29. 19:34
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Hat hetek ota nezegeti a gombajat, es nem tesz semmit. Ezert igenytelen.
2022. dec. 29. 19:37
 7/15 A kérdező kommentje:
A párom férfi én nő vagyok 😂😂😂
2022. dec. 29. 19:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Tehát én aki nő vagyok én kaptam el pár napja krémmel kezelem
2022. dec. 29. 19:44
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Lehet nem csak sima gombás fertőzésetek van. Menj el nőgyógyászhoz,ő majd ír fel ami kell.

Viszont kezelés után használj vitagyn c kenőcsőt (belsőleg aplikátorral lehet felhelyezni) helyre teszi a sérült ph értéket. Segít megelőzni egy újabb fertőzést.

2022. dec. 29. 20:39
 10/15 NTBS ***** válasza:
59%
Mindkettő irány az orvoshoz.
2022. dec. 29. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!