Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gondban vagyok?

Gondban vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintem hugyuti fertőzésem van mivel ha wc vagyok nagyon fáj az alhasam és keveset vizelek végén még nagyon fáj nem bírom ki ég és csíp nagyon és véres egy kicsit a zsepi utána

2 napja vagyok itt

Muszáj elmenni dokihoz vagy a háziorvos is fel tudd írni gyulladás csökkentőt?

Meddig huzhatom így az idő? Nem akarom hogy elterjedjen

2022. dec. 14. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha már véres a vizelet az lehet a vese miatt is, beszélj a hazidokival, irányítson tovább gyorsan. Barátnőm 3 hónapig betegszabadságon volt hasonló probléma miatt. A legjobbakat kívánom!
2022. dec. 14. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos velem is sokszor előfordult h így felfáztam. Rendgeteg folyadékot kell inni ilyenkor, h minél előbb tisztuljon. Amikor véres akkor azonnal háziorvoshoz fordulok, aki antibiotikumot szokott felírni. 1 nap alatt hatni szokott.
2022. dec. 14. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
14%
Egy cystitis kezelése HÁZIORVOSI feladat.
2022. dec. 14. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Felfázás esetén nagyon jó a sör (nekem). Alkohol mentes is tökéletes, mert sokat kell tőle mosdóba menni, így gyorsabban tisztul a szervezet. Nekem ilyenkor nagyon hamar javul az állapotom. Viszont, ha már véres a vizelet, az nem játék, azzal orvoshoz kell fordulni.
2022. dec. 14. 22:53
 15/15 NTBS ***** válasza:
0%
Irány az orvos. Meddig akarsz feleslegesen szenvedni?
2022. dec. 15. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!