Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ilyen menstruációs...

Mit tegyek ilyen menstruációs gondban?

Figyelt kérdés

(Lányok segítsetek!)

14 napja kellett volna megjönni a menstruációmnak, és ideges vagyok, mert még most sincs.

Erős hasi görcsökkel küzdöttem idáig, ahogyan most is. Flector port iszok rá, hogy enyhüljön, ha meg van. Még késik, és olyan hasi görcseim vannak, hogy innom kell a gyógyszert, mint mikor havim van. Úgy érzem, mintha meg lenne (folyna), de amikor kimegyek, hogy tegyek be egészségügyi betétet, látom, még nincs.

Sokat idegeskedek, mert a legjobb barátnémban csalódtam, és olyanokat tudtam meg róla, mit nem is gondoltam volna.

Vett édesanyám Magne B6-ot rá, mert az orvos szerint az idegrendszerem okozza. Ha nem lesz meg vissza kell mennem. Most igazán kezdek tőle félni! Tudnátok tanácsot adni, hogy mi ez, vagy mitől van? (Fiúval nem voltam!)

2013. ápr. 22. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos nem lehetsz terhes?

Mert azt mondanám alapból.

Az ilyen nagyfokú stressztől is lehet, igaza van az orvosnak. Egyél rendesen és igyál sok folyadékot.

2013. ápr. 22. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Nem vagyok állapotos. Nincsen fiúm!
2013. ápr. 22. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi lehet ez, de egész nap fekszek, alszok, nem tudok odafigyelni semmire sem. Rossz kedvem van, és másokkal is rosszabbul bánok.

Okozhatja ez? Lehet köze?

Minél jobban múlnak a napok, és nem jön meg, annál rosszabbul vagyok.

2013. ápr. 22. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor a stressz. Próbálj kicsit megnyugodni: séta, kocogás, kertészkedés. Süt a nap, mozdulj ki!
2013. ápr. 22. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Voltam tegnap sétálni. 3 órán keresztül sétáltam.

De egyre rosszabb.

2013. ápr. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!