Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Holnap délelőtt leszedik a...

Holnap délelőtt leszedik a benőtt körmömet a nagyujjamról. Gondban vagyok: hogyan tudok majd kimenni a rendelő elé az autóhoz? Rá lehet lépni a frissen műtött lábra?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még akkor hatni fog az érzéstelenítő, amúgy meg sántikálva. Ne szűk cipőben menj, vagy akár a biztonság kedvéért atra a lábadra vihetsz egy papucsot.
2021. jan. 12. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Rálépni lehet, de el lesz zsibbadva, úgyhogy vezetni nem túl szerencsés, ha nem érzed az egyik lábad. Mondjuk én kerékpárral mentem utána haza, de az mégis más, mint az autó pedáljait kezelni.
2021. jan. 12. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz tudni jarni, nyugi, nyilvan egy darabig santitani fogsz. Viszont, ugye nem te vezetsz? Mert azt egyreszt nem ajanlott, masreszt valoszinuleg fajdalmas lesz.
2021. jan. 12. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
2óra múlva fog fájni.
ma 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!