Nedves popsitörlő használata fürdés helyett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Munka miatt teljesen szét vagyok esve, van, hogy hajnali 3-4 felé esek haza, 24órázás után, reggel pedig újra menni kell. Ilyenkor már nem állok neki fürdeni, reggel zuhanyzom, de volt sajnos olyan is, hogy riasztottak, menni kellett korábban, mint terveztem, nem volt idő fürdeni. Tudom, nem jó ez az életvitel, fel is mondtam, de december végéig még itt vagyok, betanítom az utódom, stb, nem tudok csak úgy csettintésre kiszallni. Vettem popsitörlő kendőt, azzal szoktam magam intim tájékon megtörölni hajnalfele, vagy ha nagyon sietnem kell és nincs időm (inkább erőm) egy zuhanyra sem. Ez mennyire működhet? Egy pár törlés nyilván nem pótolja a rendszeres tisztálkodást, heti 3-4x mindig fürdök, de a többi nem mindig úgy jön össze, ahogy tervezem.2022. dec. 9. 22:57
11/11 anonim válasza:
7-es, nem kell a rizsa, dolgoztam én is kórházban, kb enni alig volt időnk, de hazaértem, alap volt egy ötperces zuhany, mert büdös voltam, izzadt, fertőtlenítószagú, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!