Lányok! Ti pisilés illetve nagydolog után használtok
nedves popsitörlőt?
Figyelt kérdés
A kérdés azért vetődött fel bennem mer szerintem ha elmegyek pisilni vagy nagydologra akkor sokkal jobb érzés lehet ha “tisztára” törlöm magam ott lent. Illetve ha hirtelen egymásnak estek a párotokkal sokkal jobb az ha tudod hogy tiszta vagy ott lent nem?
Vagy én gondolom túl a dolgokat?
Köszönöm a normális válaszokat. :)
2022. jan. 6. 19:10
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy használok! Bent a munkahelyen is van a fiókomban egy csomaggal, hogy mindig kéznél legyen. Szerintem alapvető higiéniához hozzátartozik.
2022. jan. 6. 19:20
2/10 anonim válasza:
csak akkor ha hiába törlöm, ugyanúgy kakás
ez a sok kemikália nem tesz jót minden pisilés után
2022. jan. 6. 19:26
3/10 anonim válasza:
#2 Évek óta nedves wc papírt használok minden egyes wc-zésnél, nem borult fel a flórám.
Szerinted a kisbabákat tönkreteszi a popsitörlő?
2022. jan. 6. 19:30
4/10 anonim válasza:
Nagydolog után mindig.
2022. jan. 6. 19:47
5/10 anonim válasza:
Igen-igen, jogos a 3-as kommentje!
Amúgy az utóbbi időben én pont babapopsitörlőt vettem, mert az aldiban nem volt a megszokott nedves wcpapír... Tökéletes ez is.
2022. jan. 6. 19:51
6/10 anonim válasza:
Én pisilésnél nem használok, ott nem jó, ha nedves környezetet teremtesz, az a gomba melegágya. Plusz valahogy ez a parfümös kemikáliás cucc nekem tuti egyből felborítaná a hüvelyem ph-ját is…
Kakilásnál használom.
2022. jan. 6. 20:15
7/10 anonim válasza:
Csak nagydolog után, akkoe mindig.
2022. jan. 6. 22:17
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok. :) Én nem illatosra gondoltam hanem van olyan ami sima “víz” alapú és illat mentes. Köszönöm még egyszer. :)
2022. jan. 7. 06:02
9/10 anonim válasza:
Én is csak nagywc után szoktam, mindig illatanyag menteset választok, mert sajnos érzékeny ezekre a hüvelyflórám.
2022. jan. 7. 15:30
10/10 anonim válasza:
Szerintem alap, de nem mindegy, hogy mit hova. Popsitörlőt hátulra, intim törlőkendőt meg oda, ahova rendeltetett 😀 Gombát nem ilyenektől fogtok kapni, ellenkezőleg, pont a nem megfelelő higiéniától vagy a gombás partnertől. És igen, tudom, most le fognak pontozni a gombás nők (talán férfiak is), de attól még ezek tények 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!