Nedves popsitörlő használata fürdés helyett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Munka miatt teljesen szét vagyok esve, van, hogy hajnali 3-4 felé esek haza, 24órázás után, reggel pedig újra menni kell. Ilyenkor már nem állok neki fürdeni, reggel zuhanyzom, de volt sajnos olyan is, hogy riasztottak, menni kellett korábban, mint terveztem, nem volt idő fürdeni. Tudom, nem jó ez az életvitel, fel is mondtam, de december végéig még itt vagyok, betanítom az utódom, stb, nem tudok csak úgy csettintésre kiszallni. Vettem popsitörlő kendőt, azzal szoktam magam intim tájékon megtörölni hajnalfele, vagy ha nagyon sietnem kell és nincs időm (inkább erőm) egy zuhanyra sem. Ez mennyire működhet? Egy pár törlés nyilván nem pótolja a rendszeres tisztálkodást, heti 3-4x mindig fürdök, de a többi nem mindig úgy jön össze, ahogy tervezem.2022. dec. 9. 22:57
1/11 anonim válasza:
A semminél biztosan jobb, de inkább valami teljesen illat- és egyéb menteset válassz.
2/11 anonim válasza:
Nagy wc után is azt használod csak?
3/11 anonim válasza:
Szerintem egy jó forró zuhany jót tesz a léleknek is, nekem segít elaludni este, vagy munka előtt felébredni. Különösen ha ilyen zilált a napirend. Alkalmanként elmegy a törlőkendő is de az nem igazi tisztálkodás.
4/11 anonim válasza:
Vészhelyzetben jobb, mint a semmi.
5/11 anonim válasza:
Nem helyettesíti. Nem igaz, hogy nincs 5 perced zuhanyozni.
6/11 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy nincs ötperced lezuhanyozni.
Vagy csak nekem alap, hogy mielőtt ágyba zuhanok, gyorsan lemosom magamról az egész napos izzadtságot?
7/11 A kérdező kommentje:
Nyugodtan lehet savazni, hogy mire van időm és mire nem. Megnézném én, hogy napi átlag 2-5 óra alvásokkal és mellette napi akár 18 óra munkával kinek lenne ereje otthon még zuhanyozni minden egyes alkalommal. Nem irodában ülök és mosolygok ennyi időn keresztül, hanem fel alá rohangálok, életeket mentek, örülök ha van időm normálisan enni.
2022. dec. 10. 12:30
8/11 anonim válasza:
Ez nem tudom megint valami fétises-e, de nem tudom elhinni, hogy egy felnőtt képes ilyet kérdezni. Gondolom tisztában vagy vele, hogy a s*ggedet minimum vízzel, ideális esetben vízzel és szappannal kell megmosni naponta legalább 1x, meg a őőő... nunit is, persze nem kötelező, törlőkendőkkel is lehet, ez nyilván nem lesz olyan hatásos, meg amúgy is mindenki nyilván érzi, hogy ő most éppen tiszta vagy nem, ha te jól érzed magad a törlőkendővel, akkor persze folytasd, ha zavarna, akkor gondolom már lezuhanyoztál volna. Odaülni a kád szélére és megmosni a segged kb pár másodperccel tart csak tovább mint nedves törlőkendővel törölközni. Nem is értem mi itt a kérdés. konkrétan 1 perc alatt le lehet zuhanyozni tetőtől talpig egyébként....
9/11 anonim válasza:
Ja-ja, kád szélére leül, alulról megspricceli magát, egy adag szappan, lemossa. Ez kb. 40 mp.
10/11 anonim válasza:
Kecskemeti korhazba nincs furdetes azoknal akik nem birnak elmenni egyedul.. at vannak torolve nedves torlokendovel amit nekik kell megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!