Ti is használtok nedves törlőt, Popsitörlőt wc-zés után?
Sziasztok
Két barátnőmnél is láttam a mellékhelyiségben hogy popsitörlő van a wc nél.... :D
Én is igényes vagyok, stb, de még eszembe nem jutott hogy normál esetben használjam :) Vagy lehet hogy aranyér miatt hogy kíméletesebb legyen a törlés? (nem intim törlő, hanem baba popsitörlő)
Én eddig mindkétszer szülés után a gátmetszés-varrás után használtam ilyeneket, de hétköznapokon valahogy nem.
Ti használtok?vagy ők is esetleg aranyér vagy ilyesmi miatt?(fiatal, 30as csajok, történetesen mindkettő KOZMETIKUS, lehet tudnak vmit? :D)
Köszi előre is, lehet én vagyok elmaradva ? :D
szerintem egyáltalán nem vagy elmaradva
ők csak sznobok. Van rá pénzük, és így akarjá magukat kényeztetni.
nézz utána, a proktológus NAGYON NEM AJÁNLJA a kemikáliázott nedves törlőket. Azt mondja 10 éven belül komoly bajok lehetnek belőle.
én nem popsitörlöt használok, hanem van nedves wc papír. én ezt használok, mert ezt lehet a wc-be is bele dobni. a popsirtölöt meg nem lehet wc-be bele dobni.
én szeretem. nagy wc után föleg ha hasmenésem van akkor tényleg hatékonyabb. próbáld ki.
Én nem használok, azonban mindig zuhanyzok nagydolog után.
Mindig úgy időzítem, hogy este kelljen, utána meg úgyis zuhanyzok, mielőtt ágyba megyek.
Persze előfordult már velem is, hogy muszáj volt napközben, és nem voltam otthon, ebben az esetben nem használok. Ilyen csak évente egy-kétszer van, kiszáradna a törlőkendő a következő alkalomig a csomagolásában. Tehát így nem veszek.
Régebben vettem én is, amúgy jó dolog használni, de csak ha nem érzékeny bőrű az illető, valamelyest szagtalanít, de az én bőrömet irritálja, talán az illatanyag.
Persze nem próbáltam mindegyik márkát, lehet, hogy itt is van minőségi, ami nem irritál.
"akkor minden 10éves gyermeknek most végbélproblémái vannak? de milyenek?"
én az orvosnak hiszek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!