Tapasztalt anyukák. Ti milyen pelenkát használtok meg popsitörlőt?
Védőnőnek igaza van. Próbálj egy fajta pelussal pelenkázni, amíg tudsz. Persze, lehet, hogy kifogsz egy olyan márkájút, ami másnál tökre bevált, de a gyereked hátán folyamatosan csurogni fog a kaki, mert nem jó.
Mi Huggies 1-es pelust használunk még, mivel aprókák vagyunk :)
Brendonba veszem 990.- (Coraban: 999.-), hozzá DM-es zöld törlőkendőt (4 csomag 1599.-)
Nekünk ez vált be, de más meg lehet, hogy pont szidni fogja.
Ezek a témák pont olyanok, mint a: Kinek a pap, kinek a ....
Szia.
Én a 3.babámat várom:)Kisfiamnál a pampers vált be,a kislányomnál a libero... nedves törlőt pedig a dm-be vettem a 4es kiszerelést,abból is a zöldet. Pontokat úgy tudod gyűjteni,hogy van a kártyád amit a DM-be kapsz,ha fizetsz akkor ugye megy rá a pont,gyorsan fognak gyűlni a pontok a pelenka nem olyan olcsó.Akkor a legjobb mikor dupla pontot oszt a DM :) szóval ha össze jött 50pont akkor beváltod kuponfüzetre,abban van olyan,hogy 25%-os joker kedvezmény,amire akarod arra váltod be. Én mindig pelusra váltottam így 4500ft helyett a pelenka 3300ft körül lesz.. a megapack libero.Remélem tudtam segíteni :)
34hetese kismama
Elsőre azért ne vásárolj be túl nagy csomaggal mert ha nem válik be az se túl jó, én pl. második gyerekemnél is jó nagy csomag liberót vettem, erre kiderült hogy a lányomnak az egyáltalán nem jó, így jó sok db a nyakunkon maradt, és vettem pampperst.
Vagy 1 éves koráig csak azt használtuk.
Popsitörlő, hát ez is olyan hogy kinek mi jön be, tapasztalattól független, van aki a dm.-esre esküszik, nekem az mindig túl száraz, a huggies meg kicsi és szakad bár én szeretem az illatát.
Legtöbbször 4es csomag pamperst veszek, vagy tescos színes terméket.
A pelenka váltogatása szerintem nem veri ki a baba fenekét. Ha érzékeny bőrű lesz a picur, akkor ki kell kísérletezni, melyik fajtát bírja a bőre, és melyik jó a testalkatára.
A fiamnak pl a pampers vált be, pici korában a liberóból minden kifolyt. Most próbáltuk megint, egy éves, most már a libero is jó.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érdemes az olcsóbb pelusokkal szórakozni, ideig-óráig megfelel, de hosszútávon a legtöbb ugyanannyiba jön ki, mert hamarabb cserélni kell, többet használsz.
Törlőkendőnél majdnem mindegy, milyet használsz, bár az elején én sensitivet vennék.
Kupon: van a DM- ben törzsvásárlói kártya. Azon gyűjthetsz pontokat, a pontokért beválthatsz kuponfüzeteket. Van olyan, amiben egyszer tetszőleges termékre válthatsz be egy 25%-at, és van, amiben a teljes vásárlásodra egy 15%-t.
De ha megszületik a baba, az anyakönyvi kivonatával igényelheted a bababónuszt, akkor postán küldenek ilyen babadolgokra kedvezményt biztosító kuponokat.
Mi nappalra pamperst,éjszakára liberot használunk.
A pampers oldalon szokott lenni letölthető kupon,ha nincs akkor az Ázsia centerben szoktam venni,ott még olcsóbb mint máshol!
Szintén nappalra Pampers vagy Bella Háppy, éjszakára Libero!
Ha elmegyünk hosszabb útra itthonról akkor Libero megy rá, mert volt, hogy Pampers maradt rajta és igencsak a nyakáig kakis lett cicizés után. :(
Popsitörlőből viszon Zöld Huggies, nagyon sok félét kipróbáltam, mert volt ami büdös volt, volt amelyik alig volt nedves, volt amiből csavarni lehetett volna a lötyit. Én személy szerint fölöslegesnek tartom a krémes törlőkendőt(pl.: Johnsons zöld), mert úgy is bekened a kicsi popsiját krémmel.
De valóban mindenből keveset vegyél vagy pár pocakos vagy már meglévő babás anyukával fogj össze és vegyetek több fajtát , amit eloszthattok, mert tényleg lehet, hogy ami az Én gyerekemnek csúcsszuper az a tiédnek nem jó. MI többen összefogtunk és tanácsadáson elosztogattuk egymás között a pelusokat így mindenki kevesebb pénzért kipróbálhatott több fajtát! :D
Szia!
A DM-ben van még a bababónusz program is. Ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, leadni a DM-ben és bemutatni hozzá az anyakönyvi kivonatot. Innentől kapsz egy kuponfüzetet, amiből szintén válogathatsz, illetve rendszeresen küldenek később is kuponokat.
Itt utána olvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!