Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anyukák. Ti milyen...

Tapasztalt anyukák. Ti milyen pelenkát használtok meg popsitörlőt?

Figyelt kérdés
A védőnő nem rég volt nálam és mondta hogy egy fajta pelenkát vegyek,ami árba is megfelel mert ha később váltok akkor az "kiveri" a baba fenekét.Ez tényleg így van?Első babánk lesz és fogalmam sincs melyik a jó.Igazából amiket nézegettem majdnem egy árba vannak.4000ft körül egy 80pár darabos csomag.Ti milyen fajtát használtok meg popsitörlőt?Meg hogy van ez a kuponos akciók?EZ HOL VAN A Dm-be?És honnan szereztek kuponokat?köszönöm a segítséget.28hetes kismama
2011. júl. 3. 07:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Itt nagyon változó véleményeket fogsz kapni , mivel mindenki mást használ.Én is ugyan annyi idős terhes vagyok mint te , nekem is az első.A testvéremnek van kettő lánya, tőle tudok illetve kaptam tanácsokat.Popsitörlőből én vettem Pamperst mert az tényleg jó illetve Dm márkájút a Babylove-t,Pelenkából is valószínű, hogy ebből a kettőből fogok választani mert mind a kettő elég sűrűn van akcióban a DM-ben meg a védőnő szerint is nagyon jó minőségű mind a kettő.
2011. júl. 3. 08:06
 2/18 anonim ***** válasza:

Védőnőnek igaza van. Próbálj egy fajta pelussal pelenkázni, amíg tudsz. Persze, lehet, hogy kifogsz egy olyan márkájút, ami másnál tökre bevált, de a gyereked hátán folyamatosan csurogni fog a kaki, mert nem jó.

Mi Huggies 1-es pelust használunk még, mivel aprókák vagyunk :)

Brendonba veszem 990.- (Coraban: 999.-), hozzá DM-es zöld törlőkendőt (4 csomag 1599.-)

Nekünk ez vált be, de más meg lehet, hogy pont szidni fogja.

Ezek a témák pont olyanok, mint a: Kinek a pap, kinek a ....

2011. júl. 3. 08:14
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a 3.babámat várom:)Kisfiamnál a pampers vált be,a kislányomnál a libero... nedves törlőt pedig a dm-be vettem a 4es kiszerelést,abból is a zöldet. Pontokat úgy tudod gyűjteni,hogy van a kártyád amit a DM-be kapsz,ha fizetsz akkor ugye megy rá a pont,gyorsan fognak gyűlni a pontok a pelenka nem olyan olcsó.Akkor a legjobb mikor dupla pontot oszt a DM :) szóval ha össze jött 50pont akkor beváltod kuponfüzetre,abban van olyan,hogy 25%-os joker kedvezmény,amire akarod arra váltod be. Én mindig pelusra váltottam így 4500ft helyett a pelenka 3300ft körül lesz.. a megapack libero.Remélem tudtam segíteni :)

34hetese kismama

2011. júl. 3. 08:14
 4/18 anonim ***** válasza:
Popsitörlőt végülis mindegy milyet veszel, majd meglátod melyik a jó. Én pampers sensitivet használok. Pelenkából is én a pamperst pártolom, de úgyis 1-set kell venned és nem minden márkából van 1es.Ez pedig csak kis csomagban van, a legolcsóbb a rossmannban ~1600Ft.
2011. júl. 3. 08:18
 5/18 anonim ***** válasza:

Elsőre azért ne vásárolj be túl nagy csomaggal mert ha nem válik be az se túl jó, én pl. második gyerekemnél is jó nagy csomag liberót vettem, erre kiderült hogy a lányomnak az egyáltalán nem jó, így jó sok db a nyakunkon maradt, és vettem pampperst.

Vagy 1 éves koráig csak azt használtuk.

Popsitörlő, hát ez is olyan hogy kinek mi jön be, tapasztalattól független, van aki a dm.-esre esküszik, nekem az mindig túl száraz, a huggies meg kicsi és szakad bár én szeretem az illatát.

Legtöbbször 4es csomag pamperst veszek, vagy tescos színes terméket.

2011. júl. 3. 08:24
 6/18 anonim ***** válasza:

A pelenka váltogatása szerintem nem veri ki a baba fenekét. Ha érzékeny bőrű lesz a picur, akkor ki kell kísérletezni, melyik fajtát bírja a bőre, és melyik jó a testalkatára.

A fiamnak pl a pampers vált be, pici korában a liberóból minden kifolyt. Most próbáltuk megint, egy éves, most már a libero is jó.

Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érdemes az olcsóbb pelusokkal szórakozni, ideig-óráig megfelel, de hosszútávon a legtöbb ugyanannyiba jön ki, mert hamarabb cserélni kell, többet használsz.

Törlőkendőnél majdnem mindegy, milyet használsz, bár az elején én sensitivet vennék.

Kupon: van a DM- ben törzsvásárlói kártya. Azon gyűjthetsz pontokat, a pontokért beválthatsz kuponfüzeteket. Van olyan, amiben egyszer tetszőleges termékre válthatsz be egy 25%-at, és van, amiben a teljes vásárlásodra egy 15%-t.

De ha megszületik a baba, az anyakönyvi kivonatával igényelheted a bababónuszt, akkor postán küldenek ilyen babadolgokra kedvezményt biztosító kuponokat.

2011. júl. 3. 10:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk úgy van, hogy akkor is lehet hogy váltani kell márkát, ha szintetlépünk :) vagyis ha már nagyobb kell a babónak. Úgyhogy mondhatni nálunk folyamatos kísérletezés. Popsitörlőből állandó a Neogranormon és mellé szoktunk venni vmilyen olcsóbbat, amivel a nagyját törlöm :)
2011. júl. 3. 10:23
 8/18 anonim ***** válasza:

Mi nappalra pamperst,éjszakára liberot használunk.

A pampers oldalon szokott lenni letölthető kupon,ha nincs akkor az Ázsia centerben szoktam venni,ott még olcsóbb mint máshol!

2011. júl. 3. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:

Szintén nappalra Pampers vagy Bella Háppy, éjszakára Libero!

Ha elmegyünk hosszabb útra itthonról akkor Libero megy rá, mert volt, hogy Pampers maradt rajta és igencsak a nyakáig kakis lett cicizés után. :(

Popsitörlőből viszon Zöld Huggies, nagyon sok félét kipróbáltam, mert volt ami büdös volt, volt amelyik alig volt nedves, volt amiből csavarni lehetett volna a lötyit. Én személy szerint fölöslegesnek tartom a krémes törlőkendőt(pl.: Johnsons zöld), mert úgy is bekened a kicsi popsiját krémmel.

De valóban mindenből keveset vegyél vagy pár pocakos vagy már meglévő babás anyukával fogj össze és vegyetek több fajtát , amit eloszthattok, mert tényleg lehet, hogy ami az Én gyerekemnek csúcsszuper az a tiédnek nem jó. MI többen összefogtunk és tanácsadáson elosztogattuk egymás között a pelusokat így mindenki kevesebb pénzért kipróbálhatott több fajtát! :D

2011. júl. 3. 12:16
 10/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A DM-ben van még a bababónusz program is. Ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, leadni a DM-ben és bemutatni hozzá az anyakönyvi kivonatot. Innentől kapsz egy kuponfüzetet, amiből szintén válogathatsz, illetve rendszeresen küldenek később is kuponokat.

Itt utána olvashatsz:

[link]

2011. júl. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!