Tapasztalt anyukák. Ti milyen pelenkát használtok meg popsitörlőt?
Az én védőnőm meg pont azt mondta anno, hogy ne vegyek sokat egyféléből, mert lehet, hogy nem válik be.
Igaza volt!
Mi a Mülleres Beauty Babyt használjuk a pelusból is és a popsitörlőjét is, ami 6*80 db és 1990 ft, és nagyon jó minőségű, nincs benne semmiféle illatanyag és nem olyan hideg a kis popsijának.
9 félét próbáltunk amúgy (Möltex - koraszülött pelusa jó; Tesco színes - szeretjük, jó minőségű és jó nedvszívó; Auchanos - kicsit műanyag, nem annyira vált be; Huggies - nagyon vékony, de jó volt; Libero - a kis méret tetszett, a nagyobb elállt a kis popsijától; Háppy - bevált; Beauty Baby - ezt szeretjük legjobban; Corás UP! vagy valami hasonló, ez is tetszett és a Pampers, ez az egy amit nagyon nem szeretünk! Műanyag és büdös. A Sleep&playből kifolyik a kaki hátul, mert a betét nem végig van benne...
Jó babázást!!! Remélem, tudtam segíteni :).
Mi pampers aktívot használunk már. Amíg 2es méret kellett, addig a premium caret(hálós), a nagynak volt már a bugyis pampers is. Egyszer használtunk pampers sp-t, hápist, giraffet, és lidlis pelust is.
Végig próbáltunk már pár popitörlőt is.
Volt nivea, pampers activ sp, sensitive, tescos zöld, vmi noname, libero, rossmanos "csoda:(" neomagnormon, hápis, winny, és sose volt gond amikor váltás volt, a bőrükkel, az már más kérdés, hogy a pelenkákkal megszívtam, mert amikből egy egy csomag volt, na azokból nálunk minden folyt:S még az is ami nem folyékony:S
Valamilyen szinten szerintem kell válltani, mert pl ha nem jó a pelus nektek kifolyik, alapból iritál, akkor veszel mást, ha az se jó, akkor a köv... A másik a popitörlő, van aki esküszik a rossmanosra, hát én alig vártam, hogy elfogyjon, mert xrt se ért, a nivea nagyon jó de baromira drága... meg más az anyatejes kaki más a "normál" kaki, van aki nedvesebbel boldogul, van aki a szárazabb de szélesebbel.
Fürdetők dettó.
Szia!
Mi a Libero-val kezdtük, de az túl kemény volt és vastag. Ráadásul elég sűrűn kifolyt belőle a pisi, meg a kaki is. A többedik csomag után jöttem rá, hogy azért mert hiányzik a derékgumírozás.(erre egyébként többen is panaszkodtak a Libero internetes oldalán). Utána vettünk Pamperst, az bevált. Puha és vékony kényelmes a kislányunknak, nincs nagy "bumszli" a lába között. Popsitörlőből nekünk a Huggies vált be. Több fajtát is kipróbáltam, de az tapasztaltam, hogy ha kibontom a csomagokat gyorsan kiszáradnak. Vagy nem is voltak elég nedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!