Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt anyukák. Ti milyen...

Tapasztalt anyukák. Ti milyen pelenkát használtok meg popsitörlőt?

Figyelt kérdés
A védőnő nem rég volt nálam és mondta hogy egy fajta pelenkát vegyek,ami árba is megfelel mert ha később váltok akkor az "kiveri" a baba fenekét.Ez tényleg így van?Első babánk lesz és fogalmam sincs melyik a jó.Igazából amiket nézegettem majdnem egy árba vannak.4000ft körül egy 80pár darabos csomag.Ti milyen fajtát használtok meg popsitörlőt?Meg hogy van ez a kuponos akciók?EZ HOL VAN A Dm-be?És honnan szereztek kuponokat?köszönöm a segítséget.28hetes kismama
2011. júl. 3. 07:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Természetesen ezt csak a baba születése után tudod igénybe venni.
2011. júl. 3. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Az én védőnőm meg pont azt mondta anno, hogy ne vegyek sokat egyféléből, mert lehet, hogy nem válik be.

Igaza volt!

Mi a Mülleres Beauty Babyt használjuk a pelusból is és a popsitörlőjét is, ami 6*80 db és 1990 ft, és nagyon jó minőségű, nincs benne semmiféle illatanyag és nem olyan hideg a kis popsijának.

9 félét próbáltunk amúgy (Möltex - koraszülött pelusa jó; Tesco színes - szeretjük, jó minőségű és jó nedvszívó; Auchanos - kicsit műanyag, nem annyira vált be; Huggies - nagyon vékony, de jó volt; Libero - a kis méret tetszett, a nagyobb elállt a kis popsijától; Háppy - bevált; Beauty Baby - ezt szeretjük legjobban; Corás UP! vagy valami hasonló, ez is tetszett és a Pampers, ez az egy amit nagyon nem szeretünk! Műanyag és büdös. A Sleep&playből kifolyik a kaki hátul, mert a betét nem végig van benne...

Jó babázást!!! Remélem, tudtam segíteni :).

2011. júl. 3. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocs, kipróbáltuk a Rossmannos Babydream-et is, az is tetszik, éjszakánként mindig olyat adok rá! :)
2011. júl. 3. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi pampers aktívot használunk már. Amíg 2es méret kellett, addig a premium caret(hálós), a nagynak volt már a bugyis pampers is. Egyszer használtunk pampers sp-t, hápist, giraffet, és lidlis pelust is.

Végig próbáltunk már pár popitörlőt is.

Volt nivea, pampers activ sp, sensitive, tescos zöld, vmi noname, libero, rossmanos "csoda:(" neomagnormon, hápis, winny, és sose volt gond amikor váltás volt, a bőrükkel, az már más kérdés, hogy a pelenkákkal megszívtam, mert amikből egy egy csomag volt, na azokból nálunk minden folyt:S még az is ami nem folyékony:S

Valamilyen szinten szerintem kell válltani, mert pl ha nem jó a pelus nektek kifolyik, alapból iritál, akkor veszel mást, ha az se jó, akkor a köv... A másik a popitörlő, van aki esküszik a rossmanosra, hát én alig vártam, hogy elfogyjon, mert xrt se ért, a nivea nagyon jó de baromira drága... meg más az anyatejes kaki más a "normál" kaki, van aki nedvesebbel boldogul, van aki a szárazabb de szélesebbel.

Fürdetők dettó.

2011. júl. 3. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a Libero-val kezdtük, de az túl kemény volt és vastag. Ráadásul elég sűrűn kifolyt belőle a pisi, meg a kaki is. A többedik csomag után jöttem rá, hogy azért mert hiányzik a derékgumírozás.(erre egyébként többen is panaszkodtak a Libero internetes oldalán). Utána vettünk Pamperst, az bevált. Puha és vékony kényelmes a kislányunknak, nincs nagy "bumszli" a lába között. Popsitörlőből nekünk a Huggies vált be. Több fajtát is kipróbáltam, de az tapasztaltam, hogy ha kibontom a csomagokat gyorsan kiszáradnak. Vagy nem is voltak elég nedvesek.

2011. júl. 3. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia. Mi pelusból pemperst használunk, popsitörlőből pedig neogranormont. Igaz, ez utóbbi elég drága, de én nagyon szeretem. Popsi krémből, pedig sudokrémet használunk. Nagyon jó, és nagyon sokáig elég egy tubussal.
2011. júl. 3. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a Huggies vált be!;)De ez tényleg mindenkinél más!
2011. júl. 3. 23:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyien írtatok.Megpróbálom szűrni az információt.:) tényleg hihetetlen hogy ilyenkor mikor első baba lesz milyen sok apró dolgokba tanácstalan az ember.nem is gondoltam volna.még egyszer köszönöm.
2011. júl. 4. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!