Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti is használtok nedves...

Ti is használtok nedves törlőt, Popsitörlőt wc-zés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Két barátnőmnél is láttam a mellékhelyiségben hogy popsitörlő van a wc nél.... :D

Én is igényes vagyok, stb, de még eszembe nem jutott hogy normál esetben használjam :) Vagy lehet hogy aranyér miatt hogy kíméletesebb legyen a törlés? (nem intim törlő, hanem baba popsitörlő)

Én eddig mindkétszer szülés után a gátmetszés-varrás után használtam ilyeneket, de hétköznapokon valahogy nem.

Ti használtok?vagy ők is esetleg aranyér vagy ilyesmi miatt?(fiatal, 30as csajok, történetesen mindkettő KOZMETIKUS, lehet tudnak vmit? :D)

Köszi előre is, lehet én vagyok elmaradva ? :D

2012. febr. 28. 07:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ő is a tiszta vizet javasolja!!! A nedvessel csak az a baj, hogy allergizálhat. De kimosni mindenképpen célszerű magunkat budi után.
2012. febr. 28. 18:04
 12/17 A kérdező kommentje:
huuuu akkor ez nekem kimaradt az eletembol,okozott nekem is problemat a tema de nedves torloig sosem jutottam.... vicces,magamon nevetek....mentsegemre nagyobbik 2 eves,most lett szobatiszta es ekkor otlott be nekem is :D....hat ez jo.mar csak 1 kerdes a baba popsitorlot nem lehet wc be dobni a nedves wcpapirt meg lehet? aki popsitorlot hasznal kukaba dobja? :D
2012. febr. 28. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
17%

Persze, hogy a kukába dobja!! Nem is értem, hogy merül fel benned, hogy máshova! Nem a wc-be.

Csak azt nem értem, hogy te nem használtál ilyet a gyerekednél? Mert akkor tudnád, hogy egyértelmű, hogy nem a wc-be dobjuk.

2012. febr. 28. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Jaj anyuci... kedves előző...oktatást vállalsz azt látom!

Egyébként le lehet húzni a wc-n a nedves törlőt is, bár budija válogatja. A miénken le lehet és még soha nem dugult el.

2012. febr. 29. 10:12
 15/17 anonim ***** válasza:
31%
nekem dugult már el a wc ettől... hogy örült neki a szerelő...kicsit égett a fejem.
2012. febr. 29. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, ezért mondom, hogy budija válogatja:) Sajnos ez van.
2012. febr. 29. 14:51
 17/17 A kérdező kommentje:
leirtam,hogy most lett szobatiszta a gyerek es most esett le a tortenet,koszi aki erdemi valaszt adott,akkor igyekszem igenyesebb lenni ;)
2012. márc. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!