Ti is használtok nedves törlőt, Popsitörlőt wc-zés után?
Sziasztok
Két barátnőmnél is láttam a mellékhelyiségben hogy popsitörlő van a wc nél.... :D
Én is igényes vagyok, stb, de még eszembe nem jutott hogy normál esetben használjam :) Vagy lehet hogy aranyér miatt hogy kíméletesebb legyen a törlés? (nem intim törlő, hanem baba popsitörlő)
Én eddig mindkétszer szülés után a gátmetszés-varrás után használtam ilyeneket, de hétköznapokon valahogy nem.
Ti használtok?vagy ők is esetleg aranyér vagy ilyesmi miatt?(fiatal, 30as csajok, történetesen mindkettő KOZMETIKUS, lehet tudnak vmit? :D)
Köszi előre is, lehet én vagyok elmaradva ? :D
Persze, hogy a kukába dobja!! Nem is értem, hogy merül fel benned, hogy máshova! Nem a wc-be.
Csak azt nem értem, hogy te nem használtál ilyet a gyerekednél? Mert akkor tudnád, hogy egyértelmű, hogy nem a wc-be dobjuk.
Jaj anyuci... kedves előző...oktatást vállalsz azt látom!
Egyébként le lehet húzni a wc-n a nedves törlőt is, bár budija válogatja. A miénken le lehet és még soha nem dugult el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!