Ettől lehet meddőnek lenni?
2# 10#
Nem kell beadatni?
Mert van választás ?
Vagyis persze van, nem adatod be és mehetsz a pi*sába munkanélkülinek.
Nem mindenki teheti meg azt hogy ne dolgozzon, főleg azok akik esetleg gyereket nevelnek.
A mai világban amik mennek, amilyen árak vannak, nem hogy munka nélkül élsz, van akinek 2-3 munkahelye van hogy megtudja venni amire szükség van, kitudja fizetni a számlákat stb.
Úgy hogy ja, nem kötelező de kötelező.
Rákényszerítették az embert, ahogy most is mindenre.
Erről ennyit.
11! A mi munkahelyünkön is próbálkoztak bevezetni,hogy legyen kötelező az oltás.
Akkor létfontosságú emberek mondták azt,hogy akkor ők felállnak,és viszlát.
Rögtön lemondtak a kötelező oltásról.
#11 van választás, mivel nem kötelező az oltás. Nem vagyok beoltva és dolgozom, a kutyát nem érdekli bent, ki adatta be magának és ki nem.
Erről ennyit
Én idős otthonban dolgozom, itt is kötelező ;)
Ismerőseim közt is volt olyan, aki gyárban dolgozott és kötelezték rá őket. Többen is felmondtak, de aki nem teheti meg az nem teheti meg ennyi.
Csak hogy tudjátok, ez az egyik
A másik meg hogy ha elment volna pár ember pont leszarják, a többi ember annyival többet dolgozott volna addig amíg nincs más,
plussz olyan magas az álláskeresők száma, hogy ha kell minden napra talál másik embert, csak az nem biztos hogy akit elküldenek vagy felmond az is talál másik helyet.
Plusssz olyat ahol mondjuk rendes szerződést adnak a kezedbe, és nem megy kútba a folyamatos munkaviszony amiért eddig szívtál.
Úgyhogy ja lehet dönteni, csak mérlegelni kell hogy melyik a kevésbé rossz döntés.
De kajak örülök neki ha valaki ilyen helyzetbe tudta azt mondani hogy viszont látás, és megtehette azt hogy otthon pihen míg nem talál másik helyet .
Egészségügyis vagyok. Köteleztek 2 db Pfizer beadatására. Ha nem adatom be, akkor kirúgnak. Nem volt választásom. A harmadik oltást megúsztam, mert terhes lettem, így mire 3.trimeszteres lettem, hirtelen nem lett kötelező.
10 éve vagyok immunszuprimált autoimmun Crohn beteg. Ha a munkahelyem nem kötelez rá SOHA nem adattam volna be. De nem az én döntésem volt ez.
Amíg megvan a belső nemi szervrendszered NEM jelentheti ki egyetlen orvos sem, hogy meddő vagy.
Unokanővéremre is rámondták, miután több, mint hétévig sem jött össze természetes úton a gyerek (nem akartam beavatkozást), aztán 9. évben meg terhes lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!