Ettől lehet meddőnek lenni?
Ki tudja?Nem kell beadatni semmit sem és akkor nem kell ilyeneken gondolkodni.Én nem kértem egyikből sem és no problem.
Miért merült fel ez a kérdés?Cikluszavarod van?
3 barátnőm vette fel a kínai oltást.
Az egyik 3 oltás után köszöni jól van, most szült, az első hónapban megfogant a gyereke.
A másik 2 oltás után megállt, utána a covidot 4x kapta el, 2x kórházba is került. De fél év alatt teherbe esett, most félidős.
3.barátnőm is 3x oltott, nála 2 éve nem jön a baba. Az oltás ota ciklus zabar, hormonbajok.
Semmi köze a meddőséghez.
Ilyen alapon én meg majd kitalálom, hogy nekem a 3 Pfizer vakcina segített teherbeesni, nem is a lombik, amit utána kezdtünk el, és lettem 8 év meddőség után végre terhes.
2 kínait kaptam( nem akartam de a munka miatt kötelező volt és akkor csak az volt …)
Aztán kaptam egy jonsosnt mert külföldre mentem ahol persze a kínait nem fogadták el….
1 x voltam covidos, majd 6 hónap után végre sikerült teherbe esnem, aztán 7 hetes terhesen megint covidos lettem…
Hála a jóistennek minden rendben, 23. Hétben járok a kislányommal.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!