Szülés utáni intim torna?
Szülés utani intim tornára lennék kíváncsi,kinek mi vált be? Tényleg elég csak összeszoritgatni amikor csak eszembe jut? Mennyi idő lesz mire hasonlit a régi állapotára?
Tapasztalatok szivesen meghallgatnék
Sokkal lazább a hüvelyfalam,nem olyan feszes mint ezelött
Az orvos szerint elég szoritgatni,de 3 hét alatt nem nagyon érzek változást
De a cikk is azt irja sokkal több idő,úgyhogy próbálkozom,remenykedem
De inkontinenciád nincs, igaz?
Laza hüvelyfal miért probléma?
Sokkal több idő, persze, amíg elfogadja az ember a megváltoztathatatlant.
Sajnos nem őszinték az emberek ( szakemberek) de hogy miert nem tudom, ami a szülés utáni állapotokat illeti, jaj minden a regi lesz, a hüvely rugalmas, visszaugrik, a szülés nem is faj, nem kell felni, a mell helyrejön stb kegyes hazugságok, amelyek értelmetlenek.
En rosszindulatnak veszem, ezeket a hazugságokat
Nezd, ha par napja/ hete szültél lehet visszaugrik, amúgy van műtét, lézeres, ami szűkítő, csak penzbe kerul
En 15 eve szültem császárral, a heg elmúlt nyomtalanul, de a műtétre 1,5 centit rálóg a belem, tehat lóg a hasam. Sose jött helyre ,nem merek vetkőzni azóta.
Na draga akkor ne csipogj hanem ahogy a 7 es mondja, tornazz, tornazz tornazz. Majd ha megse sikerül, akkor a 7 es szerint nem tornáztál eleget, vagy nem úgy ahogy ő mondta, vagy nem voltal eleg motivált es a negatív hozzáállásod lázította ki a huvelyfalad. Mert ha a hasfalad kifúrják az is tornával jöhet helyre, ki-be ki-be es nem kell varrni.
Pozitív hozzáállás es kesz, kivétel nelkul tornaval mindenkinek helyrejon mindenkinek! Akkor is ha 4 kilós gyereket szült ! Csak akarni kell, kesz. Nem kell a három pipasra hallgatni hallgass a felnótás jogi mesterre!
Miert a 3 pipas mit mondott, hogy ne tornásszon???
Madárfészekagy
Hát abban teljes mértékben egyetértek,hogy az orvosok nem mondanak el mindent őszintén vagy egyáltalan nem. És igen,férfi volt az orvosom.
Köszönöm a válaszokat,nem vitát akartam generálni,mindenki véleménye hasznos szerintem.
Az a baj hogy azt sem tudom ilyenkor kihez kellene fordulni. Gyógytornász esetleg tudna ebben segiteni vagy erre van külön szakember? Tudom,hogy vannak fennt videók,na de mégis csak másabb ha egy szakember segít és esetleg kérdezhetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!