Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő alatt alakul ki a...

Mennyi idő alatt alakul ki a hüvelygomba?

Figyelt kérdés

2022. nov. 21. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Akár a következő hónapban :(
2022. nov. 21. 15:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajnos el kaptam

De nem értem mért mindig tisztán tartom magam és párom is mindig tiszta

Szex után is egyből megfürdünk előtte meg vagy meg vagyunk furodve vagy én szoktam magam nedves törlőkendővel megtörölni magam

2022. nov. 21. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
A hormonális fogamzásgátló is hajlamosít sajnos. Ha nagyon sűrűn visszajön, érdemes más módszert megpróbálni
2022. nov. 21. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

Az a baj nagyon sok mindentől alakulhat ki, akár legyengült immunrendszertől, túlzott cukor/élesztős/tejtermékek fogyasztása, túlzott tisztálkodás, szűk nadrág és a többi.

Érdemes viszont még a legelején elkezdeni kezelni, ha először alakul ki vagy gyakrabban visszatérő akkor mindenképpen érdemes nőgyógyászhoz is menni, nem kísérletezgetni, hogy na vajon melyik készítmény fog segíteni.

2022. nov. 21. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
18%
Na igen 3-as, én egy évig szenvedtem folyamatos fertőzésekkel, mire úgy voltam, hogy oké inkább abbahagyom a fogamzásgátlót :(
2022. nov. 21. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!
2022. nov. 21. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!