MInden egyes strandolás után hüvelygomba alakul ki nálam 2 éve. Mindig kezeltetem magam, most is megyek majd, mert voltam uszodában. Nincs erre valami megoldás? Szó szerint minden alkalom után így járok.
Már kezdek ez miatt ideges lenni, múltkor mikor kigyógyultam belőle visszamentem orvoshoz, hogy tutira meggyógyultam-e és azt mondta igen. Most akkor ennyire érzékeny vagyok ott lent ? Van valami amit tehetnék azért h ne legyek ilyen hajlamos erre ?
21/L
A hajlamosságod bizonyos. Az étrended (cukor) pici változtatásával(csökkentésével) segíthetsz a problémán. Ezzel egy picivel "gyérebb" táptalajt nyújtasz a kórokozóknak, elsődlegesen a gombáknak. Segíthet a tampon használata a közös fürdők alkalmazásakor, esetleg egyfajta gombaölő alkalmazása közvetlenül az úszás után. Lehet ez canesten kúp vagy más fungicid készítmény (mikogal) akár pimafucort krém alkalmazása. Ha nem is történt fertőződés, akkor sem fogsz ártani vele.
Üdv!
Ez aztán a fura dolog! :O
Én még életemben nem kaptam uszoda, strand után gombát.
Nyomj fel valamilyen tejsavas kúpot pár nappal azelőtt, hogy mennél, meg azután is, ahogy voltál az usziban.
Hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!