Mit tegyek? állandóan kijön!
3 hónapja szültem.azóta nem sokszor voltam együtt a férjemmel ,de most februárban mikor igen utána kijött a hüvelygombám, neki is piros lett a hímtagja.
elmúlt,kezeltem Canesten kombival.,elég durva lefolyású volt.
viszont egy hete megint együtt voltunk és most nem durva de viszket és ég mikor pisilek.
menjek vissza a nőgyógyászomhoz hogy kezelje ki?
egyáltalán mitől jött ki?
a szülés miatt megváltozott a hüvelyflóra vagy mi?
mindketten tisztálkodunk nem léptünk félre sem...
Egyáltalán nem biztos, hogy hüvelygomba. Lehet bakteriális vagy vírusos fertőzés is és nagyon sok minden lehet az oka.
Ha biztosra akarsz menni, akkor menj el a nőgyógyászodhoz, csináltasson tenyésztést a kenetedből és az eredmények alapján adjon megfelelő gyógyszert.
A Canestennel csak annyit érsz el, hogy tünetmentessé teszed magad, de magát a fertőzést okozó kórokozót nem irtod ki 100%-ban, így újra és újra felszaporodik.
Canesten-ből van hüvelykúp is. A gyógyszertárba recept nélkül meg tudod venni. Több darabosat vegyél, pár nap alatt rendbe hoz.
Ha ez sem segít, akkor menj dokihoz.
hát igen köszi szépen
akkor fel kell hívnom a dokimat..ajjaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!