Nagyon pici mellet hogyan vizsgálnak mammográfián?
Nem olcsó, de ha belefér javaslom a Medicover emlő tomoszintézis vizsgálatát: [link]
Megbízhatóbb is, mint a hagyományos mammográfia (lehet máshol is van ilyen gép, de én itt voltam már 2x). Nem extrém picik a melleim, de A-B közöttiek. Sógornőm államiban volt néhányszor és nagyon panaszkodott, hogy fájdalmas, pedig neki jóval nagyobb mellei vannak és szült is, én meg nem. Ez meg egyáltalán nem fájdalmas, tényleg csak inkább kis nyomást éreztem.
"Nagyon ritkán csak, a mai gépek alá bármilyen mell típus befér. Akkor nézik ultrahangal még ha 25 év alatti a páciens, őt a doktor vizsgálja
Mekkora hülyeséget írtál, 35 az alsó korhatár. Engem elküldtek, már elő is készítették, ekkor megkérdezték hány éves vagyok, mondtam 31. Akkor azt mondta 35 alatt nem csinálják meg, így ultrahangot csináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!