Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon pici mellet hogyan...

Nagyon pici mellet hogyan vizsgálnak mammográfián?

Figyelt kérdés
Kicsit aggódom, mert pici a mellem, nem tudom, meg tudják-e így rendesen csinálni a vizsgálatot.

2022. nov. 17. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Meg tudják, még az eltávolított mellek helyét is bár azt sokkal nehezebben. Te se aggódj nem kell kellemetlenül érezned magad. 10/3 esetnél találkoznak ilyen helyzettel, nem fognak meglepődni és ítélkezni. Mindenki másmilyen alkatú.
2022. nov. 17. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Férfiakat is szűrnek, tehát nem lehetetlen. Kicsit kellemetlen.
2022. nov. 17. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Kis melleket ultrahanggal szokták vizsgálni.
2022. nov. 17. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon ritkán csak, a mai gépek alá bármilyen mell típus befér. Akkor nézik ultrahangal még ha 25 év alatti a páciens, őt a doktor vizsgálja.
2022. nov. 17. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
29%

Nem olcsó, de ha belefér javaslom a Medicover emlő tomoszintézis vizsgálatát: [link]

Megbízhatóbb is, mint a hagyományos mammográfia (lehet máshol is van ilyen gép, de én itt voltam már 2x). Nem extrém picik a melleim, de A-B közöttiek. Sógornőm államiban volt néhányszor és nagyon panaszkodott, hogy fájdalmas, pedig neki jóval nagyobb mellei vannak és szült is, én meg nem. Ez meg egyáltalán nem fájdalmas, tényleg csak inkább kis nyomást éreztem.

2022. nov. 18. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

"Nagyon ritkán csak, a mai gépek alá bármilyen mell típus befér. Akkor nézik ultrahangal még ha 25 év alatti a páciens, őt a doktor vizsgálja

Mekkora hülyeséget írtál, 35 az alsó korhatár. Engem elküldtek, már elő is készítették, ekkor megkérdezték hány éves vagyok, mondtam 31. Akkor azt mondta 35 alatt nem csinálják meg, így ultrahangot csináltak.

2022. nov. 18. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez lehet hely függő, nálunk jönnek és külön védelemmel látják el őket.
2022. nov. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!