Mammográfia,milyen tünet?
Sziasztok. Október közepén megyek mammográfia vizsgálatra. Nőgyógyászati beutalóval, mert az éves rákszűrésen elpanaszoltam, hogy sokszor fáj a mellem. Mindkettő. Nehéznek érzem mindkettőt, sokszor furcsa fájdalom - zsibbadó szúró érzésem van, minimális ponton. Sokszor a mosakodás is fájdalmas, meg ha a póló hozzáér is. Csak a sport melltartót tudom meghordani. Néha a bimbómon látok fehér darabokat, mint amikor szoptattam (négy éve már) és maradt tej rajta. Rászáradva. Ha megnyomom nem jön belőle semmi. Négy éve már nem szoptatok.
Csomót nem érzek benne.
Kissé félek, az orvos meg sem vizsgált, csak írta a beutalót a mammográfiára. Szeretnék érdeklődni, hogy akit mellrákkal diagnosztizáltak, ő neki mik voltak a tünetei?
Nekem ez előbb tűnik valamilyen hormonális gondnak. De persze menj el, amúgy is ajánlott évente valamilyen képalkotó eljárással megnézetni.
Ha nem találnak semmit, akkor érdemes lenne a hormonjaid is megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!