Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mellrák mennyi idő alatt...

A mellrák mennyi idő alatt alakul ki? Illetve ha pl. vérzik vagy más ennyhébb tünet kezeletlen marad mi történik?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha nem kezelik akkor még jobban és jobban válik láthatóvá a betegség?

2022. júl. 19. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A mellrák nem szokott vérezni. Vérzik a melled? Évente kell ellenőriztetni, úgy még idejében el lehet kapni. Ha kezeletlen, akkor a beteg meghal. Mi másra számítottál?
2022. júl. 19. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Évtizedek. Mi az, hogy ha vérzik? Ha vérzik, akkor már szétesett a daganat, az végső stádium, nem enyhébb tünet.

Ez most konkrét probléma? Ha a mellbimbóból folyadék távozik az nem feltétlenül vér, és daganat.

2022. júl. 19. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobban láthatóvá? :D Ha már vérzik, az lehet rák is.

Hogy mi lehet a vége? Hát...mondjuk halál? Mint az összes kezeletlen rák betegségnek?

Van aki évtizedekig küzd vele, valakit meg elvisz a tünetek megjelenése után 3 héttel.

Orvos! Azonnal!

2022. júl. 19. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát egy évvel ezelőtt kb. volt folyasom a mellemből de olyan " normális" nem gennyes, de volt amikor vérzett is mert felsértetve volt a törölköztől a mellbimbó és biztosra az volt mert nyomásra se folyt stb. És ezt elfejtettem kb. hogy volt ilyen egyáltalán és most beparaztam hogy mi van ha nem kezeltem valamit. És most egy hónapja ezelőtt, meg most volt egy kis folyadék a mellemből éppen a menstruáció előtt. Az első után azért nem mentem sehova mert egy kis átlátszó pecsét volt a melltartón és tapintásra se folyt, aztán amint megjött nem volt és azután se , csak a következő menstruáció előtt 3 nappal megint ugyanaz.
2022. júl. 19. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Ennyhébb tüntetett úgy értettem hogy ha olyat észlel valaki és nem csinál semmit vele
2022. júl. 19. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Hát menjél vele orvoshoz, de ez nem tűnik veszélyesnek. [link]
2022. júl. 19. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg magas a prolaktin szinted, ez hormon probléma, nem normális semmiféle folyás onnan, hacsak nem szoptatsz. A vérzés mint írtad felületi seb, nem egy hatalmas kifakadó daganat.
2022. júl. 19. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen nem is most volt a vérzés csak korábban, csak felevenitettem minden olyan " problémám" ami legutóbb a mellemmel megtörtént Igen tudom hogy nem normális a folyás ha nem szoptatok,de nem rendszeres a dolog, akkor bejelentkezek vagy legalábbis elmegyek a házi orvoshoz. Köszönöm szépen a segítséget:)
2022. júl. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!