Fájdalmas mellek, duzzadt a mellek közti rész. Mi lehet ez?
Pár napja fájnak a melleim folyamatosan, hol jobban, hol kevésbé, és a melleim közti rész, illetve picit lejjebb meg van duzzadva. Váladékozás nincs. Tapasztalt már más is ilyet? Mi lehet ez?
Július 19-re kaptam időpontot mammográfiára, háziorvoshoz pedig csak jövő héten tudok menni.
20 évesen miért mész mammográfiára?
Ha az ügyelet letol, akkor tök igaza van, ez nem olyan probléma, amivel ügyeletre kell menni.
Egyébként pl. lehet az az oka, hogy nő a melled - 20 évesen még lehetséges.
Szerintem a meleg és az hogy a menstruációd nemrég múlt el. Ilyenkor a szövetek megduzzadnak.
Persze ha nem múlik, nézesd meg.
#6-os, azt hiszem 45 éves kor alatt nem csinálnak hagyományos mammográfiát, csak nagyon indokolt esetben. Viszont ultrahangot pl. igen, és ez is a mammográfiához tartozik. Szóval hiába csak ultrahangot fognak nekem csinálni, ettől függetlenül a mammográfiára kellett időpontot kérnem.
#8-as 2 db Sinopharmot kaptam, viszont már több mint egy éve adták be a másodikat. Tavaly május vége körül.
De az ultrahangra a nőgyógyászod utalt be?
Vagy a tünetek alapján magad kértél időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!