Mit tehetnék a hatalmas, fájdalmas mellek ellen?
Nekem kicsi (70A) van és mégis annyira tudnak fájni, hogy hihetetlen. Szóval nem a mérettől függ.
Sajnos megoldást nem tudok, kegyetlen néha, de szerencsére csak minden 3. vagy 4. ciklusomnál - erre se jöttem még rá, hogy mitől függ.
26/L
Kedves Második!
Akkor Neked még valamennyire szerencséd van, hogy nem mindig kell átélned ezt. Korábban nekem is volt, hogy 1-2 hónapra abbamaradt.De most egy ideje iszonyatosan rákezdett szünet nélkül és szörnyű. Tudja esetleg valaki az okát? a nőgyógyász a progeszteron hormont említette. Vajon mi a jó fenét lehet tenni ellene hormonok nélkül, ami legalább csak egy kicsit enyhítené?
Ja bocs, akkor tényleg nem jó a progeszteronkrém.
De amúgy biztos, hogy nem vagy ezzel egyedül, sokat lehet olvasni a ciklusos (vagy ciklikus) mellfájdalomról a neten. A sportmelltartó használatát mindenképpen ajánlom, az valamennyi enyhülést biztos jelent. Meg próbálkozhatsz egyéb dolgokkal. Most így hirtelen ezt a linket találtam otthoni gyógymódra, de ha szétnézel, biztos találsz még ötleteket. Hátha segít valami:
Köszönöm a linket :)
Fogamzásgátló vajon megoldaná a problémát? Most már nagyon gondolkodom rajta.Még jó pár évgel ezelőtt egy hónapig szedtem de nagyon szörnyen reagált rá a szervezetem, meg úgy általában mindenféle gyógyszerre. Nem allergiás reakcióm van, de mindentől iszonyú fura tüneteim, így félek belevágni a fogamzásgátlószedésbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!