Mammográfia vizsgálatra kötelező elmenni? Ha levelet kapsz róla
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 14:23
1/8 anonim válasza:
Nem, semmilyen vizsgálat nem kötelező.
3/8 anonim válasza:
Nem kotelezo, de nagyon nagyon ajanlatos. Sokkal egyszerubb elmenni ra, mint az, amit gond eseten at kell elni. A mammografia egy annyira apro kellemetlenseg azon az egy napon az evben, vagy inkabb ket evenkent, ahhoz kepest, mint amikor az ember mar az eleteert kuzd. Rengeteg no (es ferfi is) letezik, aki soha nem gondolta volna, h egyszer mellrakja lesz. Es egyre fiatalabbak is vannak kozottuk. Ezt ne vedd felvallrol! Az idoben felismert mellrak tokeletesen gyogyithato, de ha keson jutsz el orvoshoz, oriasi es keserves a kuzdelem, es nagyon keves az esely a tulelesre. Inkabb menj el a vizsgalatra, az nem faj!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom de kihagyom.
Olyan sztk a kaptam idopontot ahova nem szeretnek menni.
Tavaly baratnomnek kek veralafutasos lett ketto helyen is a cici...
Inkabb akkor magan uton.
2022. nov. 7. 14:41
5/8 anonim válasza:
En is maganuton szoktam jarni, mell ultrahangra. Az nem kellemetlen. Es a mammografiarol a gyanus eseteket is ultrahangra kuldik. De tudom, nem teljesen helyettesiti egyik a masikat. Mindenesetre menj el ellenorzesre, ha maganuton szeretnel, akkor ugy!
6/8 anonim válasza:
Nem kell menni, és ahogyan írtad, (a mell méretétől főggően) fájdalmas és kellemetlen is tud lenni.
7/8 anonim válasza:
Magánúton is fáj. Vagyis kellemetlen.
8/8 anonim válasza:
A 3D-s tomoszintézissel nem nyomják össze annyira, így nem annyira kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!