Menstruációs fájdalomra az injekciót kötelezően fenékbe adják? A mentő kijön?
Annyira fáj hogy meg se bírok mozdulni. És nem hat semmi .
Vettem be algopirint-2 nospaval, két cataflamot, és flectorport is.
Tettem forrót is a hasamra
1
A nővérem hívott mentőt.
2 nem tudom
Őszinte leszek: jelenleg nincs kapacitásunk ilyen esetben kimenni. De ha igen akkor is max beviszlek a sbo-ra, amivel lehet rosszabbul jársz.
Viszont ha ilyen fokú fájdalmaid vannak az nem normális, de ehhez nem mentőre van szükséged hanem normális nőgyógyászati kivizsgálásra. Nézz utána az endomrtrózisnak.
5
Miert járnék rosszul ha be viszel az sbo-ra.
Nem én vagyok az ötös, de megválaszolni hogy neki legalább ezzel a H.ly.s.ggel ne kelljen foglalkoznia!
Miért járnál rosszul?
Mert sokkal súlyosabb esetek vannak mint te így ülhetsz ott "fél napot". Meg bevettél már egy rakat gyógyszert mit adjanak még? De lehet covidot kapsz mellé, aztán amiatt ki tudja lehet legközelebb indokolt is lesz hogy mentőt hívj.
Ez a kérdés szó szerint volt már ugyanígy és akkor az volt a legnagyobb bajod hogy miért a fenekedbe kapnál szurit... Szerintem kamu.
7
Már megbocsáss de az nem az én kérdésem volt.
És amúgy nem ez nem kamu.
Miert kamuznek egy ilyen dologgal? Rosszulléttel meg fájdalommal nem kamuznek soha.
Nem tudom lány vagy e de ha igen kívánom hogy egyszer éld át te is azt amit én minden hónapban és akkor majd megtudod milyen.
Ha pedig fiju vagy akkor ne mondj olyant amit nem tudsz. Nem tudhatod hogy milyen ez egy lánynak. Van aki meg sem érzi más meg át szenved napokat miatta.
De köszönöm a választ a kérdésemre.
"ülhetsz ott fél napot"
De ha mar ott ülök fél napot legalább csinálnak valamit utána . Biztos ellátnak vagy valami nem fogják tétlenül nézni ahogy szenvedek. Legalábbis remélem hogy legalább egy injekciót adnak.
9
El fogok menni nőgyógyászhoz.
Már én is volt hogy el ajultam .( Otthon is, volt hogy utcán)
Hát remélem én is kapok legalább egy injekciót mert már reggel nyolctól itt szenvedek az ügyeleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!