Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs fájdalomra az...

Menstruációs fájdalomra az injekciót kötelezően fenékbe adják? A mentő kijön?

Figyelt kérdés

Annyira fáj hogy meg se bírok mozdulni. És nem hat semmi .

Vettem be algopirint-2 nospaval, két cataflamot, és flectorport is.

Tettem forrót is a hasamra

2021. dec. 14. 21:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Itt az ügyeleten senki nem figyel fel rá hogy én itt szenvedek .

Mindenki csak elmegy mellettem(orvos, asszisztens).

2021. dec. 15. 12:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
És ezen meglepődsz? Írtuk is, hogy nem tudnak veled mihez kezdeni azon kívül, hogy adnak fájdalomcsillapítót. Nálad jóval súlyosabb állapotú betegeket kell ellátniuk. Neked nőgyógyászati kivizsgálásra kellene menned.
2021. dec. 15. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyászhoz kellene menned nem mentőt hívni. A fájdalomcsillapítón kívül ők se tudnak semmit adni. Nincs olyan ami varázsütésre ezt elmulasztja, hiába mész oda. Ennyi erővel haza is mehetsz, jobban jársz ha telefonálsz a legközelebbi nőgyógyászati rendelésre és kérsz időpontot.
2021. dec. 15. 12:39
 14/24 A kérdező kommentje:

Még fajdalom csillapítot se adtak csak el sétál mindenki mellettem.

Most kérdezte egy orvosnő hogy miert vagyok itt mondtam kérdezte vettem e be gyógyszert és mikor el mondtam azt mondta e mellé már sok lenne az injekció, de mindjárt megnéz hogy mi van velem.

2021. dec. 15. 12:43
 15/24 anonim ***** válasza:
2021. dec. 15. 13:08
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
Úgy látom, az elmúlt két hónap nem volt elég a kérdezőnek ahhoz, hogy elmenjen nőgyógyászhoz.
2021. dec. 15. 13:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam hogy fölösleges sűrgősségire menni, és csak rosszabbul jársz, mert ott fogsz ülni, és nem azért mert nem akarnak rád figyelni.... Már beszedtél túl sok mindent és mit csináljanak, max egy uh-t fognak, ami nem oldja meg a problémádat. A mentő is csak azért vinne be hogy kizárjon egyéb súlyosabb bajt, de ha te tudod hogy a menstruáció miatt vagy rosszul, akkor csak fölöslegesen terheled az ellátást. A házi orvost is elég lett volna felhívni, megmondaná mit vehetsz még be. Aztán menj nőgyógyászhoz és vizsgáltasd ki magad, mert mint írtam az ennyire fájdalmas menstruáció nem normális. Én elhiszem hogy nagyon tud fájni, pedig férfi vagyok, de megértem, viszont te meg azt értsd meg, hogy ez nem mentőkre és nem a sűrgősségire tartozik.
2021. dec. 15. 13:25
 18/24 A kérdező kommentje:

15

Ezt nem én írtam csak hasonlít az én kerdésemhez.

Viszont itt a kérdező azért rinyal hogy miért a fenekebe kap injekciót.

Én igaz félek a tűtöl de most olyannyira örülnék neki ha valaki adna egy injekciót.

Csak kérdeztem hogy oda adják mert úgy hallottam.

2021. dec. 15. 13:42
 19/24 A kérdező kommentje:

"ha te tudod hogy a menstruáció miatt vagy rosszul"

Nem vagyok biztos benne ez a második hónap hogy így fáj és konkrétan nem is a hasam alja fáj, hanem jobb oldalt alul a hasam.

Jarkalasra is fáj, meg észre vettem hogy fáj olyankor is mikor nem menstruálok.

Eddig azt hittem az miatt .

Ha csinálnak uh-t lehet kiderül.

2021. dec. 15. 13:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Korábban azt írtad hogy minden hónapban ezt éled át, meg volt, hogy otthon is elájultál, volt hogy utcán is. Akkor ez most hogy van?

Vagy menstruáció nélkül voltak eddig ezek?

Csak a tisztánlátás érdekében kérdezem.

2021. dec. 15. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!