Fogamzásgátló utáni problémás arcbőrrel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót és szörnyen néz ki az arcom, állam. Bármivel kenem, mosom, nem lesz jobban és szörnyen érzem magam. Még ráadásul viszket is. Van valaki aki hasonló cipőben járt és valamivel fel tudta gyorsítani a folyamatot, hogy a szervezet helyreálljon?2022. nov. 15. 20:33
1/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem válasz a kérdésre, de neked mennyi idővel az abbahagyás után jött ez elő és milyen fogamzásgátlót szedtél?
2/4 anonim válasza:
Hát nekem a fog.gátló előtt és után is nagyon csúnya volt a bőröm. Sajnos nem tudok segíteni, nekem csak az idő oldotta meg. 36 (!!) éves korom óta néz ki tűrhetően az arcom...
3/4 A kérdező kommentje:
Én alapból nagyon sok kajára vagyok érzékeny de ha ezeket nem eszem akkor tűrhető az arcom, tehát nekem alapból a fogamzásgátló nem befolyásolta amikor elkezdtem. Szeptemberben hagytam abba és kB egy hónapra rá a szám mellett az arcomon és az államon nagyon nagyon csúnyán kijött (ilyesmi meg sose volt), egyre rosszabb és egyre jobban viszket. Most vettem kék kenőcsöt remélem ez segít a hegek ellen. Az egyetlen ami eddig kicsit segített a gyulladáson az egy teafaolajas krém. De igy is nagyon rossz.
Nem tudom hogy van e valami vitamin ami segíti a hormonokat visszaállni?
:(
2022. nov. 15. 22:05
4/4 A kérdező kommentje:
Ja amúgy Missy-t szedtem, elméletileg ez az egyik leggyengebb, 4 évig
2022. nov. 15. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!