Olyan problémám van, hogy közel 2 hete nem ettem meg a fogamzásgátló tablettát, Reziát szedek. Nem volt alkalmam elmenni a gyógyszertárba. Visszamenőleg beszedjem őket vagy pedig majd következő menszeszkor kezdjem el újra enni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 17:57
1/5 anonim válasza:
Nehogy bevegyél 14 gyógyszert egyszerre... Következő mensinél újrakezded. Ne szexelni védekezés nélkül addig se
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg borul a hormonháztartásod, ha majd megjön kezd el szedni újra.
Nem gondolhatod, hogy visszamenőleg hat! Jelenleg olyan, mintha sosem szedted volna, sőt van aki termékenyebb is ilyenkor, úgyhogy óvszer nélkül semmit ne csinálj.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, azért is gondoltam, hogy megkérdezem, mert gyanús volt nekem a dolog, hogy működhet visszamenőleg.
Köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 13. 05:07
4/5 anonim válasza:
Ugye véletlen sem szeretkezel, amíg ilyen meredek kérdéseid vannak?
5/5 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatót, abban le van írva, hogy elfelejtett tablettát/tablettákat, hogy lehet pótolni. De ez már olyan sok mintha abbahagytad volna teljesen. Ezért az első szedésre vonatkozókat olvasd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!