Lehet most ebből problémám? Van esélye,hogy terhes maradok?
Ez a második hónapja,hogy szedem a fogmzásgátlót.
Múlt héten fejeztem be az antibiotikumos kezelést,amit 7 napig szedtem,kb amig tartott a mensim.
Tegnap szeretkeztünk a párommal,belém élvezett. És nekem most jut eszembe,hogy kb 5 napja járt le az antim. Van esélye,hogy terhes maradok?
Minden választ előre köszönök,és kérlek,ne legyetek seggfejek.
mit értesz azon, hogy 5 napja járt le????
A szavatossága, vagy azóta nem szedted???
Vannak gyógyszerek, amik csökkentik a fogamzásgátló hatását. De ez általában rá van írva a betegtájékoztatóra.
És mi járt le 5 napja? Akkor fejezted be az antibiotikum szedését?
Ha már teges vagy, és nem lesz abortusz akkor terhes maradsz 9 hónapig.
Ha szerencséd volt, nem lettél terhes.
Gyermekáldás mint probléma?
Mivel nincs 100%os védelem, aki beleélvez -vagy ezt fogadja az a gyerek fogantatásának tudtával teszi. Ne pánikolj, hanem tesztelj, ha csíkos lesz akkor gondolkozhatsz.
Nem irtam jol le.. Tehat kb egy hete szedtem be az utolso antibiotikumot.
Ma mar az 5ik fogamzasgatlo tabit fogom beszedni.
Tegnap egyutt voltunk a parommal, es nekem azutan jutott eszembe, hogy szedtem antibiotikumot.
Itt most ne kossetek abba bele, hogy a gyermekaldas problema... Nem ez a lenyeg es nem ugy ertettem. Kereszteny emberke vagyok, nem tudnam elvetetni.
Tudom, hogy csokkenti a hatasat ezert kerdem.
De vajon befolyasolja hogy kozel egy hete vettem be az utolso antit? Ez a kerdesem
nem értem...
a kérdés alatt azt írja, hogy második hónapja szed fogigátlót..
Most meg csak 5 napja? vagy hogy nem szedte egyszerre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!