Tampont használók! Ti használtok a mensi alatt valami mást a tamponon kívül még?
Figyelt kérdés
Amikor tamponnal vagytok, akkor tesztek be mellé kiegészítésnek szárnyas betétet? Vagy tisztasági betétet? Vagy csak a tampont teszitek fel, és csak simán bugyit vesztek fel rá betét nélkül?
Végig a tampont használjátok az egész mensi alatt, vagy csak bizonyos napokon? Ezesetben mitől függ?
2022. nov. 9. 20:20
1/9 anonim válasza:
Mi ez a sok tamponosbetétes kérdés?
Naponta több...
2/9 anonim válasza:
Vérzés erősségétől függ. Ha szükséges használom mindkettőt, de éjszakára pl sose tampon. Ha megtehetem hogy csak egyiket használom, akkor sokminden befolyásolja a választást: hangulat, hova megyek, előző napokban mit használtam (valamiért néhány alkalom után zavar a tampon, sokszor körülményesnek érzem stb)
3/9 Metionin válasza:
Ha elmegyek otthonról, teszek alá egy tisztaságit, a biztonság kedvéért. Illetve ha tudom, hogy meg fog jönni aznap és el kell mennem, egy betétet teszek be.
4/9 anonim válasza:
Én annó mindig azért tamponoztam, mert nem szerettem a betétet. Így nem, soha nem tettem be betétet mellé.
5/9 anonim válasza:
Csak tisztaságit.
2. nap betétezek egyedül mert akkor amúgy is görcsölök és nem kellemes a tampon.
6/9 anonim válasza:
nem rakok be semmi mást, csak tampon :)
7/9 anonim válasza:
Ritkán szoktam tamponozni, de egy kis tisztaságit akkor is teszek alá.
8/9 anonim válasza:
Attól függ. Alapvetően csak tampon, viszont ha tudom hogy több ideig leszek el és nincs lehetőségem úgy cserélni mint szoktam, akkor betétet is.
9/9 anonim válasza:
csak betétet használok. nekem így a biztonságos, nem szeretek magamnak ott nyúlkálni, plusz a hasgörcseim miatt is jobb a betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!