Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 éves vagyok és nagyon...

20 éves vagyok és nagyon alhasra hízok. Nem fogyom le, mitől?

Figyelt kérdés
Olyan mint egy úszógumi, hízok máshova is de köldöktől lefelé az alhasam nagyon látványos és ha fogyok akkor is úgy fogyok le hogy az nem tűnik el. Nagyon zavaró, minden ruhámban ronda. Mi okozhatja? Hogy tudom kezelni? Voltam már mindenféle orvosnál, az endokrinológus azt mondta minden normális a pajzsmiriggyem is rendben van és elküldött.

2022. okt. 20. 07:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%

Rossz az étrended és nem mozogsz eleget.

Az elhízások 99%-ának ez áll a hátterében.

2022. okt. 20. 07:20
 2/13 anonim ***** válasza:
41%

Ez esélyes ,hogy hormonzavar lesz azon belül is lehet több lehetőség..

Érdemes például elgondolkozni a mellékvesén vagy inzulinr.-n, vagy ,hogy mennyire sok a táplálkozásodban a kenyér vagy egyéb magas szénhidrát.

2022. okt. 20. 07:24
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

1. nem mozogsz eleget

2. rossz az étrended

3. genetikailag oda rakódik a zsír (körte, alma alkat)

Ha az orvos szerint minden oké, akkor a kaját-mozgást kell rendbetenni, valamint elfogadni, hogy az olyan lesz.

Én is hiába szeretnék 100% lapos hasat és izmos segged. Amikor lapos a hasam (168/49), ott már nem menstruálok, olyan alacsony tzs %-kal érhetem el.

Nem érdekel, mindig van egy kis pocim (168/54-55) de cserébe egészséges vagyok.

2022. okt. 20. 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Sérved lehet.
2022. okt. 20. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Alhas izmai gyengék.
2022. okt. 20. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Ez teljesen természetes. Az a zsír pont úgy a tested része, mint a kezeid. A lapos has természetellenes nőkön. A "fittséghez" semmi köze nincs a lapos hasnak, sőt, a túl alacsony testzsírszázalék állandó fáradtságot és gyengeséget okoz.
2022. okt. 20. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Reggel 30 este 30 fel ülés
2022. okt. 21. 12:20
 8/13 Senior Séf ***** válasza:
59%
No, azért a zsírt hiba lenne valamely testrészünkhöz hasonlítani, kedves 6-os. A zsír java része ugyanis azért rakódik le, mert a máj, nem tudván mit kezdeni a sok méreggel, zsírpárnákba csomagolva "ártalmatlanítja" őket, mondván, hogy ráérős idejében majd lebontja. Csakhogy a mai táplálkozás mellett ez a ráérős idő sohasem jön el,, hiszen reggel-délben-este állományjavító, ízfokozó, mesterséges szinezék, tartósítószer, meg a napi rutinunkat alkotó 8000 kemikália formájában nem emberbe való műkajákat gyömöszölünk magunkba.
2022. okt. 23. 17:17
 9/13 A kérdező kommentje:
#8as akkor ezek szerint elég lenne ha az ételek minőségén változtatnák és nem a mennyiségén? Egy nap akkor ugyan úgy megennék 2000 kalóriát viszont azt más formában, tehát a kalóriát tekintve nem eszek kevesebbet, nem kellene fogynom, mégis fogok azok miatt amiket írtál?
2022. okt. 24. 23:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez mind igaz rám, de 2 éve volt egy elhatározásom és sok edzéssel, koplalással drasztikus változáson mentem keresztül lefogytam 1éven belül 15 kg-t viszont az a kis alhasi zsír akkor sem tűnt el csak arányaiban csökkent hozzám képest. Tehát már igazán nem tudom mitévő legyek.

2022. okt. 24. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!