Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddővé akarom magam etetni....

Meddővé akarom magam etetni. 20 éves vagyok és soha a b*dös életben nem akarok teherbe esni, van erre mód??

Figyelt kérdés

Különböző védekezési dolgok engem nem érdekelnek momentán, arra lennék kívánsi hogy külföldön (vagy semmirekellő hazánkban) van-e maszekorvos aki vállalja hogy jó sok pénzért elköti a petevezetékemet vagy kiveszi, a lényeg hoy esély se legyen a teherbeesésre + ne is lehessen látni a nyomát. Ne hurrogjatok le, nem vagyok anya típus, utálom a gyerekeket, és hatalmas rajtam a felelősség így is. Szeretnék fájdalom nélkül élni amíg lehet, de a jogszabály annyira f@sszopó hogy kimondhatatlan. Mi az hogy 3 gyerek után lehet ezt vagy 40 év felett? Pont az lenne a lényege hogy ezeket ne várja meg az ember...

Szóval van valami módja vagy reménytelen? Ha kivetetem a méhem, akkor elkezdek férfiasodni? Ha a petéket szedik ki akkor mi történik? Menstruálni sem akarok, nagyon fájdalmas és undorító. Ha nem sikerül kezdenem magammal valamit sajnos öngyilkos leszek... :(( Nem tudom van-e más választásom. Szeretek szexelni, de az egész mizériát meg ciklusokat utálom, folyton parázni a teherbeesés miatt, vagy a nagyszülőktől hallgatni mikor lesz már unoka... Nem akarok! Nem. Páromat nagyon szeretem de nem akarok neki gyereket szülni. Ha elmondom, elhagy. Gerinctelen húzás tudom, de valahogy ezt rendezni akarom és ha máshogy nem megy, végső elkeseredettségemben azt választom, pedig nem akarok meghalni. Külföldön kiszedik? Mi a menete?

2021. okt. 6. 19:11
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
A kérdésben elírtam bocsi: *tetetni
2021. okt. 6. 19:14
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos Magyarországon erre nincs mód. Keresd fel a Gyermekmentes Övezet Facebook csoportot, és ott kérdezd meg a tagokat, hogy külföldön ki hol tudta megcsináltatni. De azért ezt érdemes megfontolni. Nekem van olyan ismerősöm, aki megcsináltatta, később pedig egy belső vérzésbe majdnem belehalt. Én pont az ilyenek miatt nem kockáztatok, inkább leélem így az életem, a tablettákkal szarakodva. Amúgy is hallottam már olyat, hogy valakit elkötöttek és mégis teherbe esett. A méhedet biztosan nem fogják kivenni. Ne legyél öngyilkos, ez butaság. 20 évesen még nagyon fiatal vagy, így azt gondolom, nem ezzel a pasival fogsz megöregedni, de egy komoly kapcsolatban nem árt tisztázni az ilyesmit, lehetőleg előre...
2021. okt. 6. 19:19
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Keress fel egy jó pszichologust beszéld meg vele ezt és remélem tovább küld pazichiáerhez aki orvosilag fogja javaolsni azt ,hogy önveszélyes vagy és képtelen vagy egy ártatlan gyermeket felnevelni. Nem megbántani akarpak ,de ha egy pazichiáer úgy gondolja hogy tényleg alkalmatlan vagy talán van esélyed. De a pároddal ne csesz ki ,mond el neki ,ha elhagy így jártál,de ne akard már megfosztani attól amit te nem akarsz neki megadni.
2021. okt. 6. 19:22
 4/21 A kérdező kommentje:
3-as nem sértettél meg, valóban önveszélyes vagyok. Csak nem akarok agyturkászt és ilyen hosszadalmas menetet, míg elbírálják stb. Depressziós vagyok évek óta, bipoláris, skizofrén és voltak öngyilkossági kísérleteim, csak nem adtam magamnak elég altatót. Párom ha elhagy majdnem olyan rossz lenne mint a halál. Nem tudom mit tegyek. Az eslő válaszadónak köszönöm, utána nézek, nem érdekelnek a komplikációk.
2021. okt. 6. 19:29
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

Szlovákiában végeznek sterilizációt műtétet (elzárják a petevezetéket), de az csak egy problémádra jelent megoldást és nem olcsó mulatság.

A méhedet viszont ok nélkül nem fogják kikapdosni, csak mert undorodsz a menstruációtól. Ha fájdalmas, arra lehet gyógyszert szedni. Férfiasodnia hormonoktól szokás, nem a méhedtől.

Keress fel egy pszichológust, mert vannak bajok a fejedben, ha ilyen hülyeség miatt öngyilkossággal dobálózol. Szexelni tudsz, de 20 évesen az alapvető ismereteid nincsenek meg biológiából, elég ciki. A párodat csak sajnálni tudom.

2021. okt. 6. 19:29
 6/21 anonim ***** válasza:
19%
Ja, hogy depressziós, bipoláris és skizo is vagy.... persze.
2021. okt. 6. 19:32
 7/21 anonim ***** válasza:
35%
Előző, nem gondolod, hogy mielőtt nekiállsz egy kommentnek, előtte nem ártana megtanulnod írni? Na ez a gond, hogy a normális emberek nem akarnak gyereket, a hülyék bezzeg szaporodnak, mert az ő csodás génjeiket aztán mindenképpen tovább kell adni! Pfff...
2021. okt. 6. 19:32
 8/21 A kérdező kommentje:
5-ös valamit félreértettél. Férfiasodást a petevezeték, méh és petefészek kivétele után értettem, mert az termel olyan hormont ami szükséges a ciklikussághoz, inkább neked nincs meg a biológiai ismereted. És ez k*baszott nagy probléma, nyilván nem csak emiatt akarok(nem tudom még) öngyilkos lenni, rengeteg szar van az életemben. Agyturkászhoz majd halálom után megyek, rühellem őket. Igen, rossz ember vagyok, de nem ostoba.
2021. okt. 6. 19:34
 9/21 A kérdező kommentje:
6-os mi van, szerinted ütik egymást ezek a dolgok??
2021. okt. 6. 19:36
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Egyezzünk ki abban, hogy szükséged lenne egy pszichiáterre, ha tetszik, ha nem. (5-ös voltam)
2021. okt. 6. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!