Egy 6 cseppes OB tampon kb hány normál nappali betétnek felel meg?
Laikusan szerintem kb. másfél, vagy 2 db.
A 6 cseppes tampon nagyon erős vérzésre való, a normál betét meg normál vérzésre.
22-es vagyok
Annyival kiegészítem, hogy amit írtam, az elméleti szintű, a gyakorlat az valóban egy kicsit más.
A tampont érzésre cseréli az ember, míg a betétet látásra. Tehát, ha a tampont cserélni kell, az 100 %-ra meg van telve (különben ugye fájna is a kiszedése, ha nincs meg telve teljesen), a betétnél meg ha megnézed, egy szögletes alakú nedvszívó anyag van benne, ami ha a közepén kezd el megtelni, a sarkokig sose fog elérni rajta a vérzés, sőt, adott esetben van az, hogy alul-felül pár centis sáv marad fehér, míg jobbra-balra már elkezdene kifolyni. Tehát a betétet szerintem sose lehet - átázás nélkül - 100%-ra elhasználni.
#23: lenulláztad a 6-os válaszomat, pedig kb. ugyanezt írtam... kétharmad - saccra. A 25-öst is lenulláztad. Pedig tök hasznos infókat írt.
A #26 által leírtak is totál reálisak. Vagy amit egy másik kommentben említettem, hogy totál más a két anyag működési módja. Az tampon a pamutszálak révén felszívja a vért, a betét pedig a belsejében lévő speciális anyag révén "zselés" halmazállapotúvá alakítja a nedvességet. És igen, NEM az egész betét tartalmazza ezt az anyagot, csak a közepén lévő téglalap alakú betét.
De mindegy, továbbra is állítom, hogy ezt nem lehet átszámolni tutira.
És most jöhet a nagy piros 0.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!