Szerintetek is romlott az ob. Tampon minősége?
Figyelt kérdés
Szerintem már nem olyan jó a szívó képessége. Van hogy a fél tampon még,,üres'' alul meg már kifolyik.
Régebben nem volt ilyen. Más is tapasztalta? Mit használtok helyette?
2022. máj. 12. 16:30
1/8 anonim válasza:
Ha alul kifolyik, nem nagyon üres a tampon...
Nem vettem eszre ilyesmit.
2/8 anonim válasza:
Bennem ez pont tegnap fogalmazodott meg, a csomagolasa is valtozott meg valahogy kevesbe konnyen is lehet felhelyezni.
3/8 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztaltam én is. Szerintem is rosszabb lett.
4/8 anonim válasza:
Sajnos én is észrevettem, amióta a csomagolás változott…
Nekem szerencsére nagyon enyhe a vérzésem, egy normál tamponnal simán kibírnék 8 órát (nyilván nem hagyom addig), de most 2 óra elteltével muszáj cserélnem, mert gond lenne…
5/8 anonim válasza:
érdemes mellé betenni egy tisztaságit.
6/8 anonim válasza:
Érdemes? Kötelező! :) Pedig abszolút nem erős a vérzésem, a méretet is helyesen választom meg...
7/8 anonim válasza:
Mindennek romlik a minősége, emelkedő árak mellett egyre silányabb termékek, élelmiszerekre is igaz ez.
8/8 anonim válasza:
Én amióta a csomagolás változott, alig tudom kibontani, pedig eddig soha nem volt gond. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!