Romlott volna a Pempers Premium Care minősége vagy nálunk van a gond?
A kislányom születése óta Pempers Premium Care-t használ.
Én nagyon szeretem/szerettem, nagyon ritkán pisilt ki belőle. Egyetlen hátránya volt eddig, hogy éjszaka kicsit nyírkos tapíntásúvá vált a külseje, de attól bírta a pisit több, mint 1 évig.
Most 2 hete majdem minden éjszaka (sőt 1x nappal is) kimegy a pisi belőle. Hol a zoknija felé, hol a nyaka irányába, nagy mennyiségben. Egyszerűen már nem győzök hálózsákokat mosni. 4-es méretet használt még amikor elkezdődött a kipisilés, váltottam 5-ösre (ideje volt a váltásnak), de így sem lett jobb.
Biztosan nem felejtettem el pelusozni, sőt még alaposabban le is ellenőrzöm este, hogy jól illeszkedik-e pl a gumi része is a combnál, mégis pl most 4 óra múlva pisilt ki belőle, pedig nem iszik/tápozik többet, mint eddig.
Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Milyen pelust ajánlanátok helyette?
Köszönöm!
Sógornőm ugyanezzel a problémával küzdött a kisfival. Ők Libero Up&Go bugyipelust használnak most. És bár "csak" 10 kiló a fia, mégis 6os méretet vesz belőle. Azóta csak nagyon extrém helyzetekbe folyik ki nekik a pisi.
Vagy próbáld ki a pampers új éjszakai pelusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!