Errol a fajta pelenkáról mi a vélemeny?
Figyelt kérdés
Akcióssan tudtam venni (3000ft) de otthon barátnőm megszólt.
Tenyleg ennyire rossz lenne?
2019. okt. 20. 09:28
1/9 anonim válasza:
Hát ha más vált be nektek és azt kérte azt vidd, akkor biztos nem örül neki.
Minden babának más pelenka vàlik be. Sokaknak pont ez a pampers.
2/9 anonim válasza:
A pelenkakkal az a helyzet, hogy, elnézést, "ahány s*gg, annyi igeny" van akinek csak ez válik be. Van akinek csak a libero. Vagy a dm-es, vagy a Lidl-ös. Nagyon függ a baba fenekformajatol, mi passzol rá igazan.
3/9 anonim válasza:
Nem
Ha odafigyelsz akkor a legolcsobb is megfelelo
4/9 anonim válasza:
Mi ezt vagy premium care-t használunk. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
5/9 anonim válasza:
Ez egy jó pelenka. De máskor egyeztessetek, mert lehet, hogy a ti babátokon, pont ebből folyt ki a pisi. Sose küldtem el a férjemet, csak úgy pelusért, mindig mondom a márkát is.
6/9 anonim válasza:
Én nem szeretem egyik pamperst sem. Kiütéses lett, és budos is volt...
Majd a gyereknél meglatjatok, hogy neki jó lesz e vagy nem. Ki kell próbálni.
7/9 anonim válasza:
Nekünk eddig ez vált be a legjobban. A többi pelusból mindig kifolyt a pisi is. De másnak más válik be. A pici testalkatától függ,melyik a jó
8/9 anonim válasza:
Fú, de utáltam. Sem az anyagát, sem a formáját nem szerettem, ajándékba kaptunk 2 méretet is, de már számoltam vissza mikor fogy el végre. Libero, Lidl, Hipp, bármi jobb volt nála. De minden babára más a jó
9/9 anonim válasza:
Nekünk ez vált be egyedül pedig vagy 10 márkát próbáltunk de mindegyikkel volt valami gebasz, ez tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!