Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy 6 cseppes OB tampon kb...

Egy 6 cseppes OB tampon kb hány normál nappali betétnek felel meg?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 10:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező... Miért nem viszel magaddal egy csomaggal és akkor nem kell számolgatni?? Mi értelme ennek?
2022. okt. 4. 13:44
 12/29 anonim ***** válasza:
16%

#11: hát ja.... :)

Eleve azt se tudhatja, hogy milyen érzés a betét, ha X vagy Y mennyiségű vér van már benne.. Hiszen mindig tampont használt.

Hiába csillió-cseppes a betét, ha 1 órán belül kellemetlenül érzi magát alul nedvesen...

2022. okt. 4. 13:46
 13/29 A kérdező kommentje:
A válaszban nem vagyok biztos. Abban biztos vagyok, hogy létezik válasz. egyáltalán tudsz olvasni?
2022. okt. 4. 14:03
 14/29 anonim ***** válasza:
9%
Na én lépek... :)
2022. okt. 4. 14:05
 15/29 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom, milyen érzés a betét. Utálom, épp ezért használok első sorban tampont, de betétet it beteszem, mert nem tudok mindig rögtön cserélni ha kell. Azt nem tudom, hogy mennyi ideig bírná egy betét, ha csak azt használnám. Miért nem viszek magammal egy csomaggal? Hova? A kérdés elméleti volt, nem akarok váltani betétre. De múltkor majdnem kevés lett, ami nálam volt, azért lettem kiváncsi, hogy meddig bírnám vajon betéttel. Amúgy ha nem tudjátok a választ, nem kell válaszolni. Meg felháborodni se kell azon, hogy kérdeztem valamit. Görgess tovább.
2022. okt. 4. 14:06
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem tudsz normálisat kérdezni, nem kell kérdezni... Az összes válasz neked rossz, ugye tudod hogy minimum két emberrel hadakozol most? Ha nem tudod akkor teszteld ki, azért van, használd.
2022. okt. 4. 14:42
 17/29 A kérdező kommentje:
Persze, hogy az összes válasz rossz, mivel egyik sem a kérdésre válaszolt.
2022. okt. 4. 15:03
 18/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tudomànyok témakörben kellett volna feltenni, ott érti az emberek az űrtartalom fogalmát, és össze tudnak hasonlítani egy hengert egy téglatesttel.
2022. okt. 4. 15:05
 19/29 anonim ***** válasza:
23%
18: még egy utolsó: nem lehet összehasonlítani, mert teljesen másféle anyagból van a kétfajta cucc. Más a nedvszívó képessége, más a viselkedése.
2022. okt. 4. 15:12
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Hát rakd fel oda is ezt a kérdést, max körberöhögnek. Henger meg téglatest hol van itt kéremszépen? :D Ezek a termékek nem tömör testek, illetve egyik sem egyenletesen tágul...
2022. okt. 4. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!