Van, aki szerint is sokkal jobba a Tampax, mint az Ob tampon?
Most vettem elóször, eddig mindenki leszólta. Egy az, nagyon higiénikus, meg felhelyezed azonnal. Ha nem tudsz kezet mosni, ez a legjobb. Meg szerintem alapból a tampon is jobb, viccet félretéve, többet magába szív.
Ugyanitt, az intimkehelyben mi a higiénikusabb? Mert itt akár 12 óráig lappang a vér. Meg szerintem mosni se jó mondjuk egy vasút mosdójában, vagy egy Tescoban mindenki előtt.
"lappang a vér". :DDD
Gondolom azt akartad írni, hogy pang a vér...
Amúgy a lényege ugyanaz, most kiakadni, hogy van-e hozzá applikátor...
Az intimkehelynek pont az a lényege, hogy nem "lappang" benne a vér, mert nem érintkezik oxigénnel a vákuum miatt, ami bent tartja a méhszájon. És mosni se kell, ha a hely nem alkalmas rá, elég kitörölni, de 12 órát bent lehet, úgyhogy az idő alatt csak talál az ember egy "jó" helyet.
Hát nem tudom, akkor is 12 órán át ott a vér. Mert sokszor a tampon ellen is azt hozzák fel, hogy sokáig van bent.
Vákum nem vákum, bent a vér, ami elkezd alvadni annyi idő alatt.
Nem, csak az aplikátor más, de mindegy.
Az intim kehely a leghigiénikusabb, mivel nem kezd bomlani a vér. Annyit cserélni sem kell, mint a tampont, nem tudom miért hiszik azt. Reggel felrakod, este mikor hazaérsz kiveszed. Ennyi a dolog vele. Ráadásul nincs kilógó zsinór, amin felfut a pisi, vagy az uszodavíz. Akkor melyik a higiénikusabb?
Applikátoros tampon tényleg jó, de elég sok műanyag szeméttel jár, így csak vég szükség estetére van nekem. Nekem o.b márkától volt még.
Felfut a pisi?? Ez komoly? Ha oisilsz el kell húzni hátra a madzagot.
Nagyon higiénikus, ha egész nem csereléd, valóban.
De nem érdekel a kelyhed. Szerintem se nem higiénikus, se nem praktikus, sőt fertőzésveszély ott áll fent legjobban.
Használd, ha akarod
Ki mondta, hogy használom?
Amúgy te kérdezted itt: "Ugyanitt, az intimkehelyben mi a higiénikusabb?"
Attól, mert SZERINTED ott áll fent jobban a fertőzésveszély még nincs igazad. De utánaolvasni a dolgoknak persze luxus.
Válaszoltunk a kérdésedre, te meg nem akarod felfogni a válaszokat. Akkor minek kérdezel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!