Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves kortól ajánlott a...

Hány éves kortól ajánlott a tampon?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Én 12 éves korom óta használom, közel 30 éve, sosem volt tőle semmi bajom. Nagyon könnyen rá lehet érezni a használatára, ha jó irányba tolod, egy pillanat alatt bent van, ezt kell kitapasztalni, de nekem elsőre is hamar ment, összesen 2 tampont használtam el próbálkozásra, utána már simán ment.
2022. okt. 2. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
én nem merek használni tampont, pedig tudom jobb lenne, nem lenne kényelmetlen stb. de a kézmosás meg hogy nem látom mikor telik meg... pff.. szóval inkább a kényelmetlenséget, de a biztonságot választom. a betétet csak beteszem a bugyimba azt kész, és látom mikor telik meg. és biztonság érzetet ad hogy ott van.
2022. okt. 2. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Nyugger vagyok :-D, 1974-ben már tampont használtam. Itthon még nem lehetett kapni, a Németországban élő unokatesóm küldözgette nekem. Aztán később lett a magyar RICO tampon is, és lassan lett itthon is OB.

Soha nem okozott problémát a használata. Ahol az ember tampont cserél, ott van kézmosási lehetőség is. Kb. 40 éven keresztül használtam, éjszakára is. Se fertőzést, se egyéb bajt nem kaptam ennyi idő alatt.

2022. okt. 2. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Hát leginkább a célszemélyt kérdezd meg, hogy nem gáz-e neki....
2022. okt. 2. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
Én 16 éves korom óta használom. Semmi bajom nem volt soha tőle. Most 23 éves vagyok.
2022. nov. 19. 03:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!