11/15 anonim válasza:
Én 12 éves korom óta használom, közel 30 éve, sosem volt tőle semmi bajom. Nagyon könnyen rá lehet érezni a használatára, ha jó irányba tolod, egy pillanat alatt bent van, ezt kell kitapasztalni, de nekem elsőre is hamar ment, összesen 2 tampont használtam el próbálkozásra, utána már simán ment.
12/15 anonim válasza:
én nem merek használni tampont, pedig tudom jobb lenne, nem lenne kényelmetlen stb. de a kézmosás meg hogy nem látom mikor telik meg... pff.. szóval inkább a kényelmetlenséget, de a biztonságot választom. a betétet csak beteszem a bugyimba azt kész, és látom mikor telik meg. és biztonság érzetet ad hogy ott van.
13/15 anonim válasza:
Nyugger vagyok :-D, 1974-ben már tampont használtam. Itthon még nem lehetett kapni, a Németországban élő unokatesóm küldözgette nekem. Aztán később lett a magyar RICO tampon is, és lassan lett itthon is OB.
Soha nem okozott problémát a használata. Ahol az ember tampont cserél, ott van kézmosási lehetőség is. Kb. 40 éven keresztül használtam, éjszakára is. Se fertőzést, se egyéb bajt nem kaptam ennyi idő alatt.
14/15 anonim válasza:
Hát leginkább a célszemélyt kérdezd meg, hogy nem gáz-e neki....
15/15 anonim válasza:
Én 16 éves korom óta használom. Semmi bajom nem volt soha tőle. Most 23 éves vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!