Bármikortól ahogy normálisan fel tudja tenni és cserélni a lány. Én anno 15 évesen kezdtem használni, bár használtam volna korábban, jó pár átázást megúsztam volna.
2022. okt. 1. 20:43
3/15 anonim válasza:
Bármilyen életkortól használhatod, ugyanakkor nem egészséges, mert a vér így bent pang órákon àt. Kapcsolatba hozták a méhszájsebbel emiatt. Inkább betét vagy betét + vatta, hogy kint legyen, aminek kint kell (emiatt a kehely se jó).
2022. okt. 1. 21:05
4/15 anonim válasza:
Hülyeseg, fóbia!
Teljesen biztonságos ha a leírast betartják.
2022. okt. 1. 21:08
5/15 anonim válasza:
Nem a feltevés a lényeg! Hanem legyen olyan rugalmas a szűzhártya, hogy a megtelt,kiszélesedett tampon könnyen kijöjjön!
Szóval nem befelé nehéz dugni a kis keskeny tampont,hanem kifelé nehéz húzni,mert 2x-3x olyan szélesre megnő.
Próbáld ki csap alatt!
2022. okt. 1. 21:10
6/15 anonim válasza:
A tampon egy marha egeszsegtelen dolog, es NEM ajanlott semmilyen kortol. Ott rohad benned az, aminek ki kellene folynia. Kivulrol meg tudod magad mosni egeszseges szinten. Plusz legtobb ember ugy megy cserelni, hogy nem mos kezet elotte (sok ismerosomre szoltam mar ra, hogy moss mar kezet elotte is, ne csak utana). Konkretan feldugod a koszos ujjadat is.
Ja, es volt olyan ismerosom, aki egyetlen ora tamponhasznalat utan kerult korhazba vermergezessel, szoval ne eroszakoljatok mar ra semmit senkire!
2022. okt. 1. 21:33
7/15 anonim válasza:
4-es, csaj egy írás róla, amiben szerepel a tampon is: [link]
2022. okt. 1. 21:38
8/15 anonim válasza:
Na megerkezett a szokasos huhogó... 😂😂😂
2022. okt. 1. 21:54
9/15 anonim válasza:
Ja, es volt olyan ismerosom, aki egyetlen ora tamponhasznalat utan kerult korhazba vermergezessel, szoval ne eroszakoljatok mar ra semmit senkire! - kamu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!