Ha hétfőn 10mm volt a méhnyàlkahártyám szerdán meg 6 mm meg leválást látot a doki lehetséges hogy lesz menszeszem ?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam nődokinàl mert kimaradt a menszeszem akkor a méhnyálkahártyám 10mm volt tegnap voltam megint megnézni mert terheségben kételkedet az orvos és 6mm írt a lapra hogy akkora meg levàlásról beszélt amit mutatot uhn tesztek negatívak voltak orvos sem látot gyermekre utaló jeleket már 20 napja késik mert január 25 én kellet volna megjönnie mostanában stresszes a napom mert műtét elött álok páromal óvszerel védekeztünk odafigyeltünk ne legyen több gyermek mert már van egy fiam a papíra azt írta hogy vérzészavarom van 48 ciklus napnál tartok köszönöm ha válaszolsztegnap 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!