Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma 1 hete, hogy késik, uh-n a...

GuardenAngel kérdése:

Ma 1 hete, hogy késik, uh-n a doki nem látott semmit csak a megvastagodott méhnyálkahártyát. Lehet baba?

Figyelt kérdés

Szeptember 14 volt az utolso mensim. 28 naposak a ciklusaim, 29. napra mindig megjon, tehat oramu pontosan mukodok.

Ma 1 hete kesik. Voltam orvosnal, megnezett, uh-n csak a 10,9 mm-nyi megvastagodott mehnyalkahartyat latta. Szeptemberben alltunk ra vegre a babaprojectre, es jokor is voltunk egyutt.

Holnap elkezdek egy kis E vitamint is szedni a tobbi melle.(D3, C, Kalcium, Magnezium, Cink+Vas komplex, folsav). A szexrol is letiltott, hogyha van baba akkor nehogy gond legyen. Megyek jovoheten penteken BHCG-re aztan ra kovetkezo hetfon ujabb uh, ha addig nem jon meg. Akkor mar biztosan tudunk biztosat.

Doki mondta, hogy 2 opcio van most erre a vastagsagra. Vagy baba van, ami szerinte eselyesebb, vagy meg fog jonni.

Szerintetek mi eselyesebb, akinek mar mondjuk volt hasonlo? Még soha nem kesett egyebkent, plane ennyit! Ha van baby akkor holnap lenne a betoltott 5. het, ha jol szamolom.

2018. okt. 18. 22:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

28 napos pontos ciklus esetén 1 hetes késés után már a tesztnek pozitívnak kellene lennie. Csináltál tesztet? Mert attól független mert a doki még nem látott ez pozi teszt akkor a terhességre utalna ugye. Viszont ahogy mondta az orvos is ebben az esetben a menszeszet is jelenthet. Nekem is mindig 28-29 napra jött meg es 1x fordult elő 10napos késés mai napig nem tudom mitől.

Na szóval en azt mondom csinálj tesztet ha pozitív akkor baba van.😊

2018. okt. 18. 23:11
 2/29 anonim ***** válasza:
62%
Pozitív a teszted?
2018. okt. 18. 23:38
 3/29 anonim ***** válasza:
Szia. Igazuk van az előttem szòlòknak. Tesztet csinàltàl?
2018. okt. 19. 01:57
 4/29 A kérdező kommentje:
Bocsanat, az lemaradt, hogy mar okt. 10-tol nezegettem. Egeszen 2 nappal ezelottig. Mind negativ volt, egyetlen egy idon tulinan nevezheto extra halvany 2 csikosom lett. Ezt a dokinak is mondtam. Szerinte elkepzelheto az is, hogy kesoi pe-m volt, es esetleg azert nem latok meg semmit a teszten, vagy csak szimplan hiaba erzekeny tesztek, nem mutatjak. Ismerosi korben van 1-2 anyuci, akiknek a 7-8. het korul mutatta meg magat a baba a teszten. En azert a negativ tesztek ellenere is ugy erztem, hogy van valami. Nem tudom megmagyarazni, de fura mar vagy 2 hete.
2018. okt. 19. 02:32
 5/29 anonim ***** válasza:

Szia :) nekem nyaron maradt ki egy honapot, igaz mi nem szeretnenk babat is vedekeztunk is rendesen, de elmentem dokihoz. Nekem is meg volt vastagodva, de ahogy megpiszkalt a doki masnapra meg is jott. En abban a honapban nagyon sokat stresszeltem.

Remelem,hogy neked baba van a dologban 😊

2018. okt. 19. 04:27
 6/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :) Nekem hala istennek semmi meglepi nem jott. Pedig feltem ettol en is, mert intenziven megnyomkodott azert.
2018. okt. 19. 05:28
 7/29 anonim ***** válasza:
Miért vársz jövő péntekig a vérvétellel? Az már a késes napján is mutat eredményt.
2018. okt. 19. 08:06
 8/29 anonim ***** válasza:
Clearblue -t próbáltad? Nekem mensi előtt pozitívat mutatott ahogy kimaradt mentem is a dokihoz de ugyanezt látta mint neked hogy még nincs nem tud mit mondani később megnéz. Persze amikor vissza kellett mennem már 7hetes kis szív dobogós embrió volt 😊 próbáld a ki ezt a tesztet és menj vissza a dokihoz 1-2 hét múlva ha van akkor már tuti látja! Sok sikert :)
2018. okt. 19. 08:34
 9/29 A kérdező kommentje:

A vervetelre a doki adott idopontot, azt irta ra, hogy nem surgos, en pedig raerek. Addigra mar legalabb biztosat is mutat. :)

A CB-t nem probaltam, de legalabb 15 sima tesztet ellottem. :) (xepil, golyahir, intimed, corax, romed, facelle, gabriel)

En nem vagyok annyira oda tole, meg minek vegyem meg, ha a tobbi is negativat mutatott? Azert, hogy meg egyet kivagjak, sajnaltam ra a penzt. Ugy tudom, hogy amugy is 25 os talan. Ha a 10 es golya sem mutatta, a cb vajon mutatna?

2018. okt. 19. 10:13
 10/29 A kérdező kommentje:
Ja, es gratulalok a kis picurhoz! :) Szoval akkor van remeny meg nekem is! ☺️
2018. okt. 19. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!