Jart mar valaki igy? Tobbi lent
Figyelt kérdés
a 9 dpn teszteltem egy igen eros pozitivat aztan kovetkezo 2 napban regeli pisibol egyre erosodott kimaradt a mensim az orvoshoz a kimaradt mensim napjatol ra 2 hetre kaptam idopontot mikor elmentem az orvoshoz azt mondta hogy minden rendben a babaval volt sziv hangja is semmi baj nemvolt azal se se a picivel van egy kis barna folyasom amire irt gyogyszert de igazabol a kerdesem az lene hogy a doki azt mondta h 6 hetes terhes vagyok korubelul 4 mm volt a embrio nagy oromomben hogy minden rendben volt a sziv hang is a babaval is nemis gondolkodtam es igazabol most ugrot be hogy ha ovum utan 9 nappal pozitivat teszteltem nemkene tobb hetesnek lennem meg a babanak nagyobbnak lenie ??2018. jan. 31. 21:59
1/6 anonim válasza:
Időnként ha kiraknál egy-egy pontot mondjuk, akkor érthetőbb lenne, amit írsz.
A terhességi heteket az utolsó menstruáció első napjától számoljuk. Az mikor volt?
2/6 A kérdező kommentje:
december 12en volt az utolso menstruaciom bocs hogy nezehen lehet meg erteni amit irok de mikor az ember ketsegbe van esve nem azon agyal hogy folyamatosan minden veszot pontot ekezetet oda irjon
2018. jan. 31. 22:07
3/6 A kérdező kommentje:
utolso mensim szerint mar 8 hetes lenek most de akkor mikor orvosnal voltam mar 7 het 2 napos lettem volna de a doki azt mondta hogy 5 hetes vagyok es utana rá vagta hogy inkább 6
2018. jan. 31. 22:09
4/6 anonim válasza:
De ha a doki szerint minden ok, miért vagy kétségbeesve?
5/6 anonim válasza:
Haazorvosaztmondtamindenrendbenakkorvaloszinulegmindenrendben. Ugye milyen idegesito ha nem teszel ekezeteket meg vesszot meg ilyesmiket ha azt mindta minden rendben akkor minden rendben de nem ajanlatos hogy mar a terhesseged elejen ennyire parazzal mert ezek utan majd jonnek olyan dolgoknamiken jobban lehet mk t peldaul genetikai uh stb amugy csak azert mondom hogy tulparazad mert mar a 9dpon teszteltel ami nagyon korai
6/6 A kérdező kommentje:
terhessegi tuneteim voltak azert teszteltem nem azert mert vartam h mikor lesz pozitiv. amugy meg nem parazok nem idegeskedek csak kicsit furcsaltam koszii mindenkinekk
2018. febr. 1. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!