Nem vagyok terhes, de nem jon meg. mi lehet a problema?
mar 3 honapja nem jott meg a menstruaciom. ez elott 2 honapban is volt rendesen, viszont elotte 4 honapig nem. es tavaly is volt, hogy 4-5 honapig nem volt. nemi eletet egyaltalaan nem elek, nem is eltem soha, emiatt is nem gondoltam arra, hogy nogyogyaszhoz kellene mennem. igazabol nem is foglalkoztam ezzel ennyire, csak most is, es a mult honapban is volt hogy ugy gorcsolt a hasam mikor meg szokott lenni, de semmi. igy mar picit aggodom :/ gondolom orvoshoz kellene menni.. de ha valakivel elofordult mar ilyen vagy hasonlo, leirna hogy mi volt a gond? vagy ilyenkor mit csinal az orvos? dokihoz menni picit felek.
21/L
3
Mégis miért kellene járni egy 12 évesnek rákszűrésre...? Az sem igaz, hogy ha megjött, akkor évente járni kell.
6
Hármas azt írta, hogy 12 éves kora óta jár rákszűrésre. Plusz ha megjött az első, utána is járni kell évente.
Erre írtam, hogy mindkettő felesleges.
Ne keménykedj feleslegesen, ha nem indokolja semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!