Lehet abból problémám, hogy szoptatós, tejserkentő teát iszok úgy, hogy nem vagyok terhes, nem szoptatok, nincs is gyermekem?
Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 10:33
1/9 anonim válasza:
És ráadásul férfi vagy?
De amúgy meg minek?
3/9 anonim válasza:
Szerintem lehet. Gondolom az ilyen teák valamilyen úton-módon a hormonális rendszerre hatnak, abba bekeverhet, ha rendszeresen iszod. Egy-egy alkalomból még biztos nem lesz baj.
4/9 anonim válasza:
URamatyám...? És miért iszol ilyesmit?
6/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
Nem kell túl gondolni a dolgot, véletlenül felcseréltem a teafüveket, későn vettem észre és nem szerettem volna pocsékolni, megittam inkább.
2022. szept. 23. 19:55
7/9 anonim válasza:
Nem gondolunk túl semmit.
Te magad írtad: "nem vagyok terhes, nem szoptatok, nincs is gyermekem"
Akkor miért lenne otthon ilyen teád?
8/9 anonim válasza:
Nem lesz bajod.
Igazából ezek kb. placebo hatással rendelkeznek a tejtermelést illetően.
Max annyit adnak a dologhoz, hogy az anyuka kellően hidratált lesz.
9/9 anonim válasza:
Gyógynövényekből vannak, semmi bajod nem lesz tőle. Egy időben én is vettem csak úgy mert szeretem az ízét. Pl. a Mecsek teája nagyon kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!