Szülés mennyire viselt meg téged? Lett valami probléma?
Kellett a hüvelyt varrni? Gátmetszés milyen volt? Varrat mennyire volt vészes? Történt olyan hogy érzéketlen lettél a szülés után bizonyos pontokon? Kellett műteni utána?
Mindenki csak a szépről beszél, viszont engem érdekel az érem másik oldala is.
Kellett varrni igen mert tobb mint 4 kiloval szuletett a fiam raadasul elso gyerek
Harmad foku serulesem lett😬
Kaptam nagyon eros fajdalomcsillapitot opiumosat injekcioban nem ereztem a varrast aludtam is kozbe
A varrat szedes volt borzaszto de az kb 5 perc alatt megvan😁
Lassan 1 honapja szultem egyaltalan nem faj mar,teljesen begyogyult kb 2 het alatt😁 nem kezeltem semmivel. Csak napi 2x zuhanyoztam. Es hasznaltam nedves torlokendot illatmenteset minden wczes utan.
Muteni nem kellett hala Istennek.
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld! :)
Menstruáció erősebb lett, mikor megjött? Vagy történt ilyen téren változás?
23éve első gyerek én 18 voltam 4.5 kg vágtak, attól rettegtem a legjobban, de csak forróságot éreztem, másnap már ültem csak úgy tudtam szoptatni, ahogy leültem addig volt rossz, de ha az meg volt kb 2-3 perc és jobb lett. 2.nál nem kellet pedig ő is 4 kg volt ez a szülés volt a legjobb, gyors nem kellett semmi, kb doki sem.
3. Közel a 40 hez indított, de gátvédelemmel pár öltés volt de semmi extra, viszont sokáig úgy éreztem a végbelem kifordúlt,nem aranyér, nem tudom leírni.
Császármetszéssel szültem, ha erre is kívancsi vagy.. 20óra vajúdás után császaroztak meg, így eléggé kimerültem mire oda jutottunk.
A műtét nem viselt meg fizikailag, este műtöttek, másnap reggel már mentem tusolni
Lelkileg jobban megviselt, mert egyrészt szerettem volna természetesen szülni, másrészt pedig a kisbabám koraszülött volt ezért azonnal elvettèk tőlem, így a kórteremben a többi anyuka mind babázott én meg ott ültem egyedül.. de amikor pár nap múlva az én babám is felkerült az osztályra már boldog voltam.
Szülés után 6 héttel már megjött a menstruacióm, és azóta is pontosan 25 napos a ciklusom, mint azelőtt.
Az első vérzésem annyira erős volt, hogy betelefonáltam az orvosomhoz, de aztán kiderült, hogy ez normâlis. Azóta is erősebb a vérzésem, viszont nem visel meg annyira mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!