Miért nem nőttek a melleim meg?
Szió!
Én 21 vagyok, nincsenek nagy melleim, mégis szeretnek a fiúk.
Az meg egyáltalán nem igaz, hogy a pasik nagy része a szilikonbabákra bukik! Sőt, sztem már kezdenek megcsömörleni az ilyen csajoktól!! A fiúk észreveszik, ha egy lány természetesen szép, és talán nem hiszed el, de nagyon le tudják tojni, hogy a barátnőjüknek mekkora a melle! Nem ezen múlnak a nagy dolgok!
Légy természetes, add önmagadat, menj el strandra és kész.:)
Nekem abszolút pozitív a véleményem, mert a tökéleteshez közelítő külsejű, egyetemista, sportoló, isteni felsőtestű barátomnak a kis melleim ellenére is én vagyok a minden. Nekem ennyi elég is.
Ezt még elfelejtettem, remélem nem haragszol, hogy leírom a véleményemet:
ha a barátod ilyen elvárásokat támaszt eléd, akkor bizony az már régen rossz. A szerelem egymás kölcsönös elfogadásáról szól. De ő biztosan olyan tökéletes, hogy nyugodtan keresheti másokban(ráadásul a saját bnőjében!) a hibát. Én biztos helyretenném a férfiút!:)
Amúgy fogamzásgátlók hatására szokott nőni a lányok cicije. Én a nyáron abbahagytam, hogy pihentessen, és kicsik is lettek. Most újra szedem, és megint nagyok lesznek. Ez ilyen egyszerű... Eléggé undorítóan, elborzasztóan hangzik, ugye?! Sztem durva, hogy a nők minek vannak kitéve egy hormonkezelés alatt.. Csak nem biztos, hogy megéri. Pl amit én szedek(Diane 35), helyreteszi a bőrömet, visszanőnek a melleim, de amint abbahagyom, soha nem látott, csúnya gümők jelennek meg a hátamon, begyullad a bőröm, kicsik lesznek a melleim, egyesek pedig hajhullásra panaszkodnak. Jah, és ennél a gyógyszernél nem tisztázott a májra történő hatása.
Szóval vigyázni kell, folyamatos nőgyógyászati ellenőrzés (vérkép stb) mellett kell ezeket a szarokat (már bocsi) szedni.
Én azért szedem, mert más módszereknek nem felelek meg.
Sziasztok
Azóta már 21 vagyok és a mellem mérete nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!