Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem nőttek a melleim meg?

Miért nem nőttek a melleim meg?

Figyelt kérdés
Pubertáns korom kezdetén nőtt egy picit a mellem, de azóta is olyan maradt. 20 évesen is olyan, mint egy 13 évesnek. Nincs valami hatékony és gyors módszer, hogy legalább közepes méretü legyen? Esteleg valami fogamzásgátló? A plasztikai mütétre nincs anyagi hátterem.
2008. dec. 22. 18:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem minden a mellméreten múlik, ha valaki beléd szeret, az is ugy is elfogad ahogy vagy:):) Én például belsőre megyek elsősorban.
2008. dec. 22. 18:11
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Fogadd el magad, érezd jól magad a bőrödben. Szerintem vannak bizonyos topok amik kis mellűeken állnak jól, illetve sportos felsők, mint pl.: adidas , puma:)

Na meg hízz egy kicsit:)

2008. dec. 22. 18:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egy cipőben járunk: én 22 vagyok, és akkorák a melleim, mint két pattanás :( Engem is nagyon bosszant, úgyhogy körül néztem, milyen megoldások jönnek szóba műtéten kívül, de sajnos nem sok. Ha beírod a keresőbe, hogy "mellnövesztés", biztos, hogy neked is ki fog adni találatként mindenféle hormontartalmú tablettát (meg mellnövesztő rágógumit!), de ez utóbbiak anyukám szerint "veszélyesek", mert minden vackot beledobálnak, és ha hat is - tehát nőnek a melleid -, akkor nem csak célzottan a oda hatnak, ahova kellene, hanem pl. a fenekedre meg a hasadra is... :(

Megnéztem ezeket az oldalakat - hááát, abszolút nem bizalomgerjesztőek. Találtam olyat, ahol a tablettából napi 60 (!) szemet kell bevenni, több hónapon keresztül, és persze az ára is rohadt magas.

És a legszebb az egészben, hogy elrejtve, hangyányi betűkkel találsz egy olyan sort, miszerint az esetek 80%-ában hatásos - a többi 20% meg így járt (ez utóbbit persze csak én teszem hozzá).

Másik megoldás a mellnövesztő krém, aminek viszont csak pár órás a hatása, és ahhoz képest eléggé drága.

Újabb megoldás - amit talán te is ismersz hallomásból - egy külföldi származású, Mo.-n élő orvos "műve", a vákumos mellnövesztés, aminek állítólag nincs káros mellékhatása, és gyors eredményt hoz, de mivel csak pár éve terjedt el, igazából sztem azt, hogy hosszútávon nincs káros mellékhatása, kicsit meredek kijelenteni - de mindegy, ez csak egy magánvélemény.

A legújabb, amiről kb. egy éve hallottam, a hipnotizálással történő mellnövesztés - de ez sajnos fél éves "program" (ami mondjuk önmagában nem zavarna engem, ha megfizethető áron lenne és garantálnák a "sikert"), drága, és vkinél nem használ...

Szóval, kb. ennyi, amiről tudok.

Ha a magánvéleményemet kérdezed: az egészséged szempontjából az a legjobb, ha megbarátkozol a méreteiddel, mert bármilyen szer szedése vagy anyag beültetése a szervezetedbe mesterséges beavatkozás, ... valami, ami megbontja az egyensúlyt, és azt soha nem lehet tudni, hogy ha most vagy egy-két év múlva nincs vminek kellemetlen mellékhatása, nem alakul-e ki évtizedekkel később valamilyen betegséged a mostani elhibázott lépésed miatt :(

2008. dec. 22. 18:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt könnyű mondani, hogy fogadd el magad így. Nekem se sikerült, de pénzem nincs plasztikai műtétre. Így ez van, ezt kell viselni. Két jó hírem viszont van: a kismellű csajok is találnak társat, és szoptatni is lehet belőle (bár ez utóbbi lehet, hogy még nem érdekel).
2008. dec. 22. 18:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt is változhat.
2008. dec. 22. 18:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem is zavarna, hogy kicsik a melleim ha nem hemzsegnének a strandon, tv-ben, a magazinokban a szilikon babák. De a modern világban a mű mesterséges nők jönnek be a férfiaknak. Én már még stradra is szégyelek elmenni.
2008. dec. 22. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz, én nem ilyen pasi vagyok, csak én meg túl érzékeny vagyok, meg sikeres gyerekkorom volt:S Nekem ennyi a kínom, emiatt nem kellek senkinek...

A nagy szívűek is megvannak halva ebben a világban...

De mé van életcélom, az hogy másokon segítsek, nekem elég lenne egy olyan csaj is hogyha így elfogadna, de egyre kisebb már ez a reménysugár...

2008. dec. 22. 18:57
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem értem plastikai sebészet nuku, akkor? MIért könnyű mondani h fogadd el magadnak ilyennek? Nekem sikerült.

Strandra szégyellsz menni? Én strandra mókázni, úszni, társaság miatt járok, semmi köze a melleimnek az egészhez.

Óriási mell nélkül is lehetsz bomba, de ezmár az életedre kihat. Ha te olyan férfit akarsz, akinek Pamela az istennője, akkor esetleg lehet szomorúságra okod, de azt meg kétlem hogy te péniszméret alapján választasz párt.

2008. dec. 22. 19:00
 9/17 A kérdező kommentje:
Azért a férfiaknak mindene a nagy mell, de közüllük akinek kicsi a pénisze? Az nem annyira baj? Mi mindent megteszünk a férfiakért, ők meg semmit értünk. Nekem nem fontos a férfi mérete: először is a szerelem, a szex utánna. A szexben a technikával is lehet javítani, és szeritem annyira nem fontos a méret.
2008. dec. 22. 19:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha ismernéd az élettörténetem akkor nem általánosítanál...

Na de mindegy:$

2008. dec. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!