Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs bugyira megéri...

Menstruációs bugyira megéri beruházni?

Figyelt kérdés
12 éves kislányomnak venném. Mindig mondja, hogy zavarja a betét, kényelmetlen. Mondjuk ez igaz, nekem is az. De azt mondta, tampont nem szeretne. Kérte, hogy vegyünk pár mensibugyit, ki szeretné próbálni. Nade a kérdésem: megéri? Elég gyenge a vérzése. Kitartana ez a bugyi 8 órát gyenge/gyenge-közepes vérzésnél (suli miatt)? Kényelmes? Látszik rajta kívülről, hogy nem sima bugyi? (Ez nagyon zavarja a tesi miatt, hiába mondom, hogy természetes.) Vagy csak az látja, aki nagyon ért hozzá? Igazából bármilyen tapasztalatot meghallgatok szívesen, érveket és ellenérveket egyaránt. Nagyon köszönjük! :)

2022. szept. 15. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
85%
Úgy tudom, 5-6 évig biztosan jó.
2022. szept. 29. 21:33
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A redy bugyik hivatalos élettartama kb 2 év de függ mosástól stb. Nekem egy db 2 évet bírt, 1 2.5-et és egy már 3nál jár.

Viszont! A kényelem amit ad, az számomra minden pénzt megér. Maga az érzet hogy 5 napig nem valami szintetikus műanyag ér a szeméremdombomhoz, hanem pamut

2022. szept. 29. 21:35
 23/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Helyzetjelentés következik.

Kipróbálta a lányom, hát az első percben beleszeretett. Azt mondja, olyan mint egy sima bugyi, mind érzetre, mind külsőre. Elsőnek hétvégén próbáltuk ki, felpróbálta hozzá a tesicuccát, a farmert, a macinacit, a legginset, mindent, és nagyon bevált neki. Tesin meg sem érezte, hogy menstruál, illetve mindent tudott csinálni, nem félt attól, hogy elcsúszik.

Szóval a lényeg, hogy imádja, rendeltünk még kettőt. :)

2022. okt. 2. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!