Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs bugyira megéri...

Menstruációs bugyira megéri beruházni?

Figyelt kérdés
12 éves kislányomnak venném. Mindig mondja, hogy zavarja a betét, kényelmetlen. Mondjuk ez igaz, nekem is az. De azt mondta, tampont nem szeretne. Kérte, hogy vegyünk pár mensibugyit, ki szeretné próbálni. Nade a kérdésem: megéri? Elég gyenge a vérzése. Kitartana ez a bugyi 8 órát gyenge/gyenge-közepes vérzésnél (suli miatt)? Kényelmes? Látszik rajta kívülről, hogy nem sima bugyi? (Ez nagyon zavarja a tesi miatt, hiába mondom, hogy természetes.) Vagy csak az látja, aki nagyon ért hozzá? Igazából bármilyen tapasztalatot meghallgatok szívesen, érveket és ellenérveket egyaránt. Nagyon köszönjük! :)

2022. szept. 15. 16:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azta, nagyon köszönöm a részletes választ!

Természetesen otthon próbálnánk ki először, de mondjuk ez jó ötlet, hogy minden ruhát vegyen föl hozzá, erre nem is gondoltam.

A "mamabugyi" hatás nem gond, mert olyan osztályba jár, ahol nem csúfolják egymást semmiért, meg nem is tangás csajokkal van tele az osztály, azt mondta.

Váltóbugyi és betét mindig van nála, akkor is, ha épp nem menstruál, ezekre nagyon odafigyelünk. Fél éve menstruál, azóta kb. 4-szer volt meg neki. Az erősödés benne van a pakliban, bár nekem sincs az a vértenger, de persze ez nem jelent semmit.

Mégegyszer köszönök minden választ, ha hazajön a barátnőjétől, meg is rendelünk egyet. :)

2022. szept. 18. 13:10
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

11. A fő kerdes alatt meg azt írtad h nagyon zavarja a tesi miatt... most meg már mégsem ciki mert nincs cikizés?

Most akkor melyik az igaz?

2022. szept. 18. 14:19
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem cikizi senki, de őt az is zavarja, ha esetleg rájönnek, hogy épp menstruál. Attól még, hogy nem cikizik, észreveszik.

De szerintem ez nem olyan bonyolult.

2022. szept. 18. 14:24
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Az intimkehely (menstruációs kehely) szóba jöhet? Nekem az volt a legjobb az összes termék közül. Ha gondolod, nézzetek utána.
2022. szept. 21. 17:59
 15/23 A kérdező kommentje:

Azt mondta, nem szeretne semmit dugdosni oda, még attól is irtózik, ha oda kell nyúlnia. Ezért szerettük volna minél kevesebb kényelmetlenséggel megúszni a dolgot.

Rendeltünk egy bugyit, elvileg még a héten érkezik. :)

2022. szept. 21. 23:00
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Jó. Ha beválik, akkor oké. Sok sikert!
2022. szept. 21. 23:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönjük! :)
2022. szept. 21. 23:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, megérkezett végül a "mintadarab"? Kipróbálta a lányod? Milyen volt?
2022. szept. 24. 21:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Megérkezett. :)

Elvileg jövőhéten fog neki megjönni, bár még nem pontos, szóval az is lehet, hogy később. De eddig tetszik neki, és kényelmes is. :)

2022. szept. 24. 21:14
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Off: Hány évig jó egy mensibugyi, ha szakszerűen van tisztítva, szárítva? Nekem is a lányom szeretne ilyet, de ha egy-2 éven belül tönkremegy, akkor nem nagyon éri meg..
2022. szept. 29. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!